BASINA ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUZ!

Manisa'nın Salihli ilçesinde Bölgesel Amatör Lig 9.grup karşılaşmasında Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor karşılaştı. Oynanan karşılaşmada çıkan olaylar damga vurdu.

Manisa’nın Salihli ilçesinde Bölgesel Amatör Lig 9.grup karşılaşmasında Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor karşılaştı.Oynanan karşılaşmada çıkan olaylar damga vurdu. Turgutlu internet habercisi, İhlas Haber Ajansı ve Yeni Asır Gazetesi Turgutlu muhabiri İlker Uyar maç sonunda yaralandı.

İddialara göre, Turgutluspor taraftarının bulunduğu bölümden gelen bir cisim ile yaralanan İlker Uyar’ın yüz kası yırtıldığı ve İzmir’de ameliyata alındığı. Yüzüne plastik cerrah tarafından 50 dikiş atıldığı ifade ediliyor.

İlker Uyar kendi haber sitesi üzerinden yaptığı açıklamada; Bu görüntülerinin Türk futboluna yakışmadığını dile getirdi. Uyar;” Bu maçın gergin geçeceği Turgutlu’da oynanan karşılaşmadan bu yana belliydi ancak Salihli’de maç için yeterli ölçüde güvenlik önleminin alınmadığını gördük. Turgutluspor yedek kulübesi 90 dakika yabancı cisim yağmuruna tutuldu, ancak emniyet güçleri oralı bile olmadı. Talihsiz bir olay yaşadım, kırılmış bir fayans parçası yüzüme isabet etti. 50 dikiş atıldı yüzüme, bu gözüme gelebilirdi ve daha vahim sonuçlar ortaya çıkabilirdi. İki takım taraftarıda gergindi ancak bu gerginliği kimse dindirmeye çalışmadı. Futbolun vahşi yanı bizlere yakışmıyor” dedi.

Bakmadan Geçme