BAŞKAN ÇERÇİ 1 MAYIS'I KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 'Alın teriyle...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Alın teriyle ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan emekçilerimizin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutlarım" dedi.  

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, emeğiyle hayatını kazanarak Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlayan işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Başkan Çerçi yayınladığı mesajda, "1 Mayıs, işçi ve emekçi kardeşlerimiz için çok anlamlı, simgeleşen bir gün. Emek ve alın teri en yüce değerdir. Dinimizde de Sevgili Peygamberimizin Hz. Muhammed (s.a.v)'in 'İşçinin ücretini alnının teri kurumadan veriniz' hadisiyle de dinimizde emeğe verilen değeri göstermektedir. İlçemizde temizlikten park bahçe çalışmalarına, yol yapımından altyapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri büyüktür. Yunusemre Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu önemli günde de işçilerimizin yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle ülkesinin büyümesine, gelişmesine kalkınmasını sağlayan işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme