• Haberler
  • Son Dakika
  • Başkan Zeyrek Turgutlu İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerini Ağırladı

Başkan Zeyrek Turgutlu İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerini Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, meclis üyeleri ve beraberlerindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Zeyrek, adaletli bir yönetim sergileyeceklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın emanet ettiği bu koltuğu en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

## CHP Heyetinden Ziyaret

Ziyarette, CHP İl Başkanı İlksen Özalper de hazır bulundu. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Zeyrek'e adına gerçekleştirdikleri fidan bağışı sertifikasını sundu. Hediyeyi kabul eden Başkan Zeyrek, "Umarım orman yangınlarını bir daha yaşamayız ve bu fidanlardan daha çok dikeriz” ifadelerini kullandı.

## Seçim Dönemi ve Birlik Vurgusu

Seçim döneminin başarılı geçtiğini ifade eden Başkan Zeyrek, "Burada olan herkesin çok büyük emeği var. Bu koltuklarda oturuyorsak örgütümüzün katkısı sayesindedir. Birliğimiz ve bütünlüğümüz bize bu başarıyı kazandırdı. 2028’de de inşallah taçlanacak ve o zaman tam bir anlam kazanacak. 75 yıl sonra gelen bir başarı Manisa merkez özelinde. Herkes çok özlemiş, biz de çok özledik. Bu başarıyı pekiştirmek ve çok çalışmak lazım. Bunun bilinciyle adaletli, hakkaniyetli, adil ve ulaşılabilir bir başkanlık sergileyeceğiz. İnşallah 5 yılımız da bu şekilde geçecek. Vatandaşlarımızın emanet ettiği bu koltuğu en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

## Çetin Akın'dan Destek Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “İnşallah bu söylediğiniz temenniler gerçekleşir ki arzuladığımız büyük hedefe hep birlikte ulaşırız. Bu doğrultuda da biz hem ilçemizde üzerimize düşeni yapıyoruz hem de Büyükşehirle ilgili olan kısımda bize üstlenilen rolleri başarıyla gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

## Hasan Ayma'dan Birlik Mesajı

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ise, “Gerek Çetin Başkan, gerek siz, gerek de örgütümüz ciddi bir çalışma gerçekleştirdi. Semeresini aldığımızı düşünüyoruz. Genel Başkanımızın, sizin ve Çetin Başkanın söylediği gibi bu bir fırsat. Bu fırsatı zafere çevirdiğimiz zaman çok daha mutlu olacağız. Bizler de hem örgüt olarak, meclis üyelerimizle belediye başkanlarımız ve sizle birlikte güzel işlere imza atacağız. Zaten bunun emareleri görülmeye başlandı. Sözlerinizi yerine getirmenizle ilgili halkın içerisinde dolaştığımız zaman çok olumlu tepkiler alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme