• Haberler
  • Manisa
  • Bülent Uğraş, Muş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne Atandı

Bülent Uğraş, Muş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne Atandı

Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Bülent Uğraş, terfi ederek Muş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevine atandı. Uğraş, Turgutlu'da yürüttüğü başarılı projeler ve ekip arkadaşlarına verdiği destekle tanınan bir isimdi.

Meslektaşları ve çalışma arkadaşları, Bülent Uğraş'ın görev yerinin değişmesiyle aralarında coğrafi bir mesafe gireceği için üzüntü duyduklarını belirtti. Uğraş’ın birlikte çalışmanın ve üretmenin önemini vurgulayan yaklaşımları, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde kalıcı izler bıraktı.

Denetim bürosu müdürü Abdullah Yilmaz, Birlikte çalışmanın insana değer katma kavramını her zaman ön planda tutan Uğraş, ekibine verdiği moral ve motivasyonla birçok başarılı projeye imza atılmasına öncülük etti. Meslektaşları, Uğraş’ın yeni görevinde de aynı azim ve başarıyla çalışacağına inandıklarını dile getirdi.

Bülent Uğraş, yeni görevine başlamanın heyecanını yaşarken, meslektaşları ve arkadaşları ona destek mesajları iletmekte. Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde bıraktığı boşluğun dolmasının zor olacağı belirtiliyor.

Denetim bürosu müdürü Abdullah Yilmaz, meslektaşına Yeni görevinde başarılar dilediğimiz Uğraş’a, devlet ve millet yararına yapacağı çalışmalarında Allah’tan (cc) başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Uğraş’ın Muş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ndeki görevinde de başarılı projelere imza atacağına olan inancımız tamdır. Yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.Dedi.

Bakmadan Geçme