Büyükşehir'den Zabıta personellerine bir ilk

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta personellerine yemek programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilk defa düzenlenen programa merkez ve ilçelerden çok sayıda zabıta personeli katıldı.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zabıta personellerine yemek programı düzenledi. İlk kez yapılan etkinliğe merkez ve ilçelerden katılım yoğun oldu. Yunusemre ilçesi Ortaköy Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik, Strateji Dairesi Başkanı Hale Evrim Akman, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve personeller katıldı. Daire başkanları ayrı ayrı masalara oturarak personeller ile birlikte yemek yedi, sohbet etti. 

Pınar, “Bizim için çok değerlisiniz”
Yemek sonrası konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, tüm personelin Zabıta Haftası’nı kutladı. Pınar, “Hepimizin Zabıta Haftası kutlu olsun. Daha nice güzel günleri, yılları birlikte karşılamayı umut ediyoruz. Emekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederiz. Yaklaşık 6 aydır bir aradayız. Hızlıca kaynaştığımızı düşünüyoruz. Belediyemizin vatandaşa dokunan yüzü olarak sizler, bizim için çok değerlisiniz. Elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadarıyla sizlerin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Belediye başkanımızın sizlere tek tek selamları var. Program değişikliği sebebiyle yemeğimize katılamadı. Üzüntülerini iletmemi istedi. Çok şükür ki böyle bir belediye başkanı ile birlikte çalışıyoruz. Derdinizle dertlenen, sizleri bizleri düşünen, daha iyiyi inşa etmek için hep beraber mücadele eden çok fedakâr bir belediye başkanımız var. Ona yakışır bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Başkanımızın söylediği bir şey var, biz artık Manisalıyız ve her şey Manisa için sloganımız var. Bu sloganı da sizlerle birlikte taçlandırmak gibi bir gayretimiz var. İnşallah sizler bize, bizler de size yar ve yardımcı oluruz. Tekrar hoş geldiniz, iyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz, iyi ki sizleri tanıma şerefine nail olduk” diye konuştu. Yapılan konuşma ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.  

Bakmadan Geçme