• Haberler
  • Manisa
  • Chp'li Nazlıaka'dan Başkan Balaban'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Chp'li Nazlıaka'dan Başkan Balaban'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret ederek, “Değerli dostum, yoldaşım, mücadele arkadaşım Semih Balaban’a görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Partisinin il kadın kolları kongresine katılmak üzere Manisa’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret etti. Ziyarette Nazlıaka’ya CHP İl Başkanı İlksen Özalper eşlik ederken; Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Aylin Nazlıaka’yı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Semih Balaban, “Kendisi il kadın kolları kongresi için geldi. Bizi de onurlandırdı. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kadın mücadelesinde önderlik, rehberlik yaptığı için de saygı duyuyorum” diye konuştu. 

BAŞKAN BALABAN’A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Manisa’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ise Başkan Balaban’a görevinde başarılar diledi. Aylin Nazlıaka ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Şehzadeler kenti, Genel Başkanımız Özgür Özel’in memleketinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Manisa temaslarımda değerli dostum, yoldaşım, mücadele arkadaşım Semih Balaban’ı da ziyaret ederek kutlamak istedim. Bu ilçeye ilk kez CHP bayrağı dikildi. İlimizin büyükşehir ve 14 ilçesinde de partimizin bayrağı dalgalanıyorsa bunda başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin önemli bir katkısı ve çabası var. Ama tabi örgütten gelen bir belediye başkanı olarak başkanımız sürekli bu süreçte örgütün katkısına değiniyor. Her ortamda kadınları, gençleri yücelten konuşmalar yapıyor. Kendisi gerçekten de eşitliği içselleştirmiş bir belediye başkanı” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Balaban, Nazlıaka’ya hediye takdiminde bulundu.

Bakmadan Geçme