• Haberler
  • Gündem
  • CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma'dan Kadına Yönelik Şiddet Tepkisi

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma'dan Kadına Yönelik Şiddet Tepkisi

Turgutlu - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, bugün Turgutlu’da bir kadının sokak ortasında erkek şiddetine maruz kalması üzerine sert bir açıklama yaptı. Başkan Ayma, olayın derin bir üzüntü ve öfkeyle izlendiğini belirterek, CHP Manisa örgütü olarak mağdur kadının yanında olacaklarını ve gerekli hukuki desteği sağlayacaklarını söyledi.

Ayma, açıklamasında şunları kaydetti: "Bugün bir kadın daha sokak ortasında erkek şiddetine maruz kalmıştır. Öfkeyle ve üzülerek izlediğimiz bu görüntüler karşısında, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa örgütü olarak kadın kardeşlerimizin yanında olup, gerekli hukuki desteği vereceğimizi belirtmek isteriz. Ancak, kadına yönelik şiddetin son bulması için gerekli adımların atılmasında sorumlu yetkilileri de acilen göreve davet ediyoruz."

Ayma, kadına yönelik şiddetin toplumun en büyük yaralarından biri olduğunu vurgulayarak, sorumluların daha etkili önlemler alması gerektiğini ifade etti. CHP olarak bu tür olayların takipçisi olacaklarını ve mağdurlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bu açıklama, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve mağdurların korunması adına atılması gereken adımların bir kez daha gündeme gelmesini sağladı. CHP Manisa örgütü, bu tür olayların son bulması için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme