• Haberler
  • Manisa
  • CHP Turgutlu İlçe Teşkilatından Makedonya Göçmenleri Derneği'ne Ziyaret

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatından Makedonya Göçmenleri Derneği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu ilçe teşkilatından bir heyet, Makedonya Göçmenleri Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarete, Turgutlu CHP İlçe Başkanı Hasan Ayma ve yönetim kurulu üyeleri Aysil Şerifoğlu ile Kamer Eraybat katıldı. Bu ziyaret, CHP Turgutlu teşkilatının yerel sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu yakın ilişkileri güçlendirmek ve göçmenlerin sorunlarını dinlemek amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Derneği’nin faaliyetleri ve göçmenlerin yaşadığı sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Dernek başkanı Gökhan Özduman,Ziyaret sonrası bir açıklamada; "Ziyaretimize gelen Turgutlu CHP İlçe Başkanımız Hasan Ayma ve yönetim kurulu üyelerimiz Aysil Şerifoğlu ile Kamer Eraybat’a, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Derneği ve yönetimi olarak nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz," dedi. Özduman, bu tür ziyaretlerin dernek için büyük önem taşıdığını ve yerel yönetimle iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ise yaptığı açıklamada, "Makedonya Göçmenleri Derneği'nin faaliyetlerini yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Göçmen kardeşlerimizin sorunlarını dinlemek ve çözümler üretmek bizim için önemli. Bu tür ziyaretlerle hem derneğimizin faaliyetlerine katkıda bulunmayı hem de göçmen vatandaşlarımızla daha yakın ilişkiler kurmayı hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.

Görüşmenin sonunda, CHP heyeti ve dernek yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi ve karşılıklı iyi dileklerde bulundu. Ziyaret, yerel basın tarafından da ilgiyle takip edildi.

Bakmadan Geçme