Ecstasy, Jandarmanın Gözünden Kaçmadı

Manisa ili Şehzadeler ilçesi Selimşahlar mahallesinde 16 Nisan 2017 günü saat 00.40 sıralarında, Jandarma devriyesi tarafından bir aracın içerisinde bulunan şahıslardan şüphelenilmesi üzerine, araç içerisinde bulunan...

Manisa ili Şehzadeler ilçesi Selimşahlar mahallesinde 16 Nisan 2017 günü saat 00.40 sıralarında, Jandarma devriyesi tarafından bir aracın içerisinde bulunan şahıslardan şüphelenilmesi üzerine, araç içerisinde bulunan S.S., B.Y., F.K., S.U., Ş.E. isimli şahıslar ile F.G. ve S.S.Ç. isimli çocukların üstünde ve araç içerisinde Ecstasy olduğu değerlendirilen  toplam elli adet hap ele geçirilmiş.

Şahıslar adli makamlara sevk edilmiş olup, F.G., S.S.Ç. isimli çocuklar ile Ş.E. isimli şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmış, S.S., B.Y., F.K., S.U tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.  

Yapılan açıklamada ilimiz genelinde emniyet ve asayişin korunması ve halkımızın huzur ve güveninin artırılması, suçluların yakalanarak adli makamlara teslim edilmesi çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği kamuoyuna saygı ile duyurulur. İfadelerine yer verdildi.

 

Bakmadan Geçme