• Haberler
  • Son Dakika
  • Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti'nden Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'a Ziyaret

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti'nden Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'a Ziyaret

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, cemiyet üyeleri ile Emniyet Müdürü Aktaş arasında samimi bir ortamda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Genel Başkanı Hakan Özen, “Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti olarak Manisa İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş'a gerçekleştirdiğimiz ziyaret ve müdürümüzün ilgisinden büyük memnuniyet duyduk. Başarılı Müdürümüze ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz,” Sayın Emniyet Müdürümüz hem insancıl yönü, beşeri ilişkileriyle hem de son süreçte ardı ardına yapılan başarılı uyuşturucu operasyonlarıyla öne çıkmış durumda. Bu nedenle Müdürümüzü ve ekibini kutluyor, özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin uyuşturucudan uzak durmaları noktasında aile büyüklerinin ve toplumun daha hassas bir şekilde durmaları gerektiğine ve gençlerimize yol gösterici olmalarını önemle vurgulamak istiyorum. Dedi.

Özen, emniyet teşkilatının çalışmalarına duydukları saygıyı vurgulayarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için gazeteciler ve iletişimciler olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın mensuplarının toplumu bilgilendirme konusundaki önemli rolüne dikkat çekti ve bu tür ziyaretlerin iş birliğini güçlendirdiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme