• Haberler
  • Manisa
  • Kaymakam Kapankaya Lgs Türkiye 1.Si Olan Öğrencimizi Ve Ailesini Makamında Ağırladı

Kaymakam Kapankaya Lgs Türkiye 1.Si Olan Öğrencimizi Ve Ailesini Makamında Ağırladı

Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Turgutlu Özel Bilgikent Okulları öğrencisi Mehmet Eymen ÇAĞLAYAN’ı makamında kabul etti.

LGS biricisi öğrencimiz Mehmet EYMEN’e ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Turgutlu Özel Bilgikent Okulları Müdürü Merve NART, annesi Zeynep ÇAĞLAYAN ve babası İbrahim ÇAĞLAYAN eşlik etti.

Kaymakam KAPANKAYA, Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri sınav sorularında 20’şer soruya, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabacı Dil sınav sorularından 10’ar soruya doğru cevap veren Mehmet Eymen ÇAĞLAYAN’ı tebrik ederek, hediye takdim etti.

Eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirten Kaymakam KAPANKAYA;“Tüm öğrencilerimizin en iyi şartlarda ve koşullarda yetişip eğitimlerini sürdürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Başarı gösteren tüm evlatlarımızın vatanına ve milletine hayırlı bir birey olmalarını diliyorum. Turgutlu’dan birinci olan bizi gururlandıran Mehmet Eymen  ‘i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme