- Haberler
- KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMALARI SONUNDA START ALDI
KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMALARI SONUNDA START ALDI
Uzun zamandır polemiklere neden olan ne zaman başlayacağına dair bir süredir sosyal medyada tartışma konusu olan, Turgutlu'nun en büyük kamu yatırımlarından bir tanesi olma özelliğine sahip İzmir - Ankara Karayolu Turgutlu köprülü kavşak çalışmalarına başlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ihaleye çıkarılan ve yüklenici firmaya devrilen Turgutlu Köprülü Kavşak Projesinde çalışmalar 07 Ekim 2017 Cumartesi günü itibariyle tam anlamıyla başladı.
Projenin uygulanacak olduğu üst geçidin bulunduğu mobil kavşak ile Teknoloji Fakültesi kavşağının bulunduğu alanda İzmir’den Ankara istikameti trafik akışına kapatıldı. Turgutlu İlçe emniyet Müdürlüğü Trafik büro ekipleri ile yüklenici firmanın ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemleriyle birlikte kapatılan alandaki trafik Üst geçidin yan tarafından Mimar Sinan Parkının altında bulunan Avukat Raşit Akan Sokak üzerinden verilmeye başlandı.
Bakmadan Geçme




