Küçük Kız Hentbol Takımı, Edremit yollarında

Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu  oo küçük kız hentbol takımı 18-21 mart tarihlerinde Edremit'te yapılacak grup müsabakaları için öğrenci velileri okul müdürü ve öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Turgutlu ilçesinde bulunan Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu 00 Kız Hentbol Takımı, Şampiyonluk yolunda ilerliyor.

16 Yıldır Şampiyonluğu Kimseye Bırakmayan Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu  oo küçük kız hentbol takımı 18-21 mart tarihlerinde Edremit'te yapılacak grup müsabakaları için öğrenci velileri okul müdürü ve öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Beden egitimi öğretmenleri Ergun Erbay, Zuhal Erbay ve öğrencileri Kaptan Sevim Ak, Kaptan yardımcısı Esra Yurtseven, Fatma Kızılkan, Raziye Nur Süngü, Tuğba Göktaş, İffet Özata, Betül Şeker, Betül Yılmaz, Emine Şeyma Çaygeçen, Zümra Kurtel,Büşra Sarıbey, Irmak Karataş, yapılacak olan grup maçları için  Edremit yollarına koyuldular.

Ergun Erbay, Zuhal Erbay; Öğrencilerinin kendilerinden beklenen başarıyı gösterdiklerini ifade ederek, "Öğrencilerimizin ve eğiticilerimizin  Şampiyon olmak için azimli olduklarını ve bunun için sürekli azimle çalıştıklarını ifade etti.

 

 

Bakmadan Geçme