• Haberler
  • Özdağ ve Akçay, Manisa'da Evet Platformunda Bir Araya geldi

Özdağ ve Akçay, Manisa'da Evet Platformunda Bir Araya geldi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa'da 110 Sivil Toplum Kuruluşu'nun bir araya gelerek kurdukları 'EVET' Platformunun standını ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa’da 110 Sivil Toplum Kuruluşu’nun bir araya gelerek kurdukları “EVET” Platformunun standını ziyaret ederek, neden “EVET” verilmesi gerektiği konusunda vatandaşlara bilgiler verdi.

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE RÜYAMIZ GERÇEK OLACAK ”

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden “EVET” Platformunun Kurucusu Bilal Demir, “110 Sivil Toplum Örgütünün bir araya gelmesiyle kurulan, yaptığı çalışmalarla Manisa'da referandum çalışmalarına renk katan Manisa EVET Platformunun 15 Temmuz Meydanında ki standını ziyaret ederek, teşekkürlerini bildiren AK Parti Manisa Milletvekilimiz Selçuk Özdağ ve Milliyetçi Hareket Partisi grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekilimiz Erkan Akçaya bizlerde STK'larımız adına teşekkür ediyorum. Allahın izniyle milletimizin #evet yönündeki takdiriyle Türkiye geleceğe daha emin adımlarla yürüyecek. Başı dik olacak... Büyük ve güçlü Türkiye rüyamız gerçek olacak.”diye konuştu.

“MESELEMİZ TÜRKİYE  MESELEMİZ DEMOKRASİ”

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, referandumda Manisa’dan yüzde 54-55, Türkiye’de ise yüzde 55’in üzerinden evet ile kampanyayı nihayete erdireceklerini ifade etti.  Özdağ, “Biz Manisa’da yüzde 54-55, Türkiye’de 55’in üzerinde evet ile bu kampanyayı nihayete erdireceğiz inşallah. Ardından da Sayın Cumhurbaşkanımız partinin başına geçecek daha sonra da bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşayacağız. Meselemiz Türkiye’dir, meselemiz ay yıldızlı bayraktır, meselemiz tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak. Meselemiz demokrasidir.”dedi.

“MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN EVET DİYORUZ”

Milli birlik ve beraberlik için anayasa halk oylamasında ’evet’ diyeceklerini ifade eden MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise şöyle konuştu;  “Biz mili birlik ve beraberlik için ’evet’ diyoruz. Bizim parti olarak savunduğunuz şey, ülkenin bekası, cumhuriyetin idaresi, milli mutabakatın kolay sağlanması, Misak-ı Milli sınırlarımızın korunması, terörün ülkemizden temizlenmesi, dış güvenliğin sağlanması, iç güvenliğinin sağlanması anayasa değişikliği ile daha kolay bir hale geleceğine inandığımız için ‘evet’ diyoruz.”

Bakmadan Geçme