ÖZEL: HAYIR OYLARI YÜZDE 52 İLE ÖNDE

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili olarak, 'Şu anda 'Hayır' oyları...

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili olarak, “Şu anda ‘Hayır’ oyları yüzde 52 ile önde, yüzde 14-15 kararsız var. Bu oyları kazanmak için çalışıyoruz, moralimiz yüksek ve keyfimiz yerinde” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlara seslendi, ‘hayır’ oyu istedi. Halk oylamasının memleket meselesi olduğunu söyleyen Özel, sandığa gitmemenin ‘Evet’ diyenlerin ekmeğine yağ sürmek olduğunu belirtti.

Referandumda son 12 güne girildiğini ifade eden Özel, “Şu anda ‘Hayır’ oyları yüzde 52 ile önde, yüzde 14-15 kararsız var. Bu oyları kazanmak için çalışıyoruz, moralimiz yüksek ve keyfimiz yerinde. Anketlerde 1-2 puan yanılma olabilir ama önümüzdeki günlerde çok farklı şeyler yapmaya kalkışabilirler, dikkatli olmamız lazım. Devletin her türlü imkanını kullanarak evet kampanyası sürdürüyorlar. Her şeye karşı dikkatli olmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme