Özgür Özel Ahmetli'de Konuştu

Özgür Özel, Manisa'nın Ahmetli ilçesini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu

CHP lideri Özel Ahmetli’de konuştu: “Tüm Türkiye’de sandıkları kuruyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Ahmetli ilçesini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da Ahmetli Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP lideri Özel partisinin Ahmetli ve Manisa’daki seçim başarısını değerlendirerek, ilçede gerçekleştirilen projeler hakkında konuştu.

Parti içi süreçle ilgili de açıklamalarda bulunan Özel, 23 Şubat’ta tüm Türkiye’de sandıkların kurulacağını ve Cumhurbaşkanı adaylarını belirleyerek iktidara yürüyüşlerine devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Ahmetli ilçesinde belediyeyi ziyaret ederek parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Özel,  yerel seçimlerde elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP’nin gelecek hedeflerine dair de net mesajlar verdi.

CHP lideri Özel, seçim sonuçlarına dair yaptığı değerlendirmede, “Bugün Manisa Ahmetli’deyiz. Ahmetli, 1989’da Hüseyin Kolay ile Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin kazandığı, 2004 yılında da Sözüer Başkanımızın kazandığı ve o günden bugüne de yönetmeye hasret olduğumuz bir ilçemizdi. İkisi de burada sağ olsunlar.  Geçen seçimlerde çok istememize rağmen olmamıştı. Ama bu sefer, hem de ittifakların olmamasına rağmen hem Ahmetli’de, hem Manisa’da çok büyük bir başarı elde ettik. Ben sizin şahsınızda hem Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis grubunu kutluyorum, hem de diğer partilerden seçilen belediye meclis üyelerini de kutluyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme

Haber Kasaba - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0505 310 61 17
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!