SAYAR' CHP VE İŞBİRLİKÇİLERİ BİLGİ KİRLİLİĞİ YAPIYOR

Turgutlu MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar, Kahve gezilerinde Yaptığı ve basına yansıyan açıklamsında Bilgi kirliliğini CHP ve işbirlikçileri ortaya atıyor diyerek, CHP'yi bilgi kirliliği yapmakla suçladı.

Sayar Yaptığı basın açıklamsında Bilgi kirliliğini CHP ve işbirlikçileri ortaya atıyor diyerek, CHP'yi bilgi kirliliği yapmakla suçladı.

Turgutlu MHP İlçe başkanı Orhan Sayar , MHP 23. Dönem Milletvekili Ahmet Orhan ve MHP İlçe yöneticileri referandumda oylanacak olan 18 Maddeyi anlatmak ve halkı bilgilendirmek için kahve ziyaretlerinde bulundular.

Sayar'ın açıklamsından basına yansıyanlar şu şeklde; Bilgi kirliliğini CHP ve işbirlikçileri ortaya atıyor.’Refarandum ile ilgili bilgi kirliliği hat safaya ulaşmış durumda , bu bilgi kirliliğini CHP ve işbirlikçileri ortaya atıyor. Refarandum ile ilgili somut bir çalışma ortaya koyamayan CHP sadece kamuoyunu bulandırmak adına çalışma yapıyor.’’ Anayasa değişikliğini içeren 18 madde ile ilgili sadece iftira ve kara çalma üzerine çalışma gerçekleştirildiğini belirten Sayar'ın açıklamasının devamı  şu şekilde ;’Ülkenin bekası için endişe duymak gibi bir kaygı taşımıyorlar , 15 Temmuz hain darbe girişimi süreci bu ülkede sistemin değişmesini elzem kılmıştır. MHP genel başkanı ülkenin içinde bulunduğu durumu öngörüsü ile taşın altına elini koymaktan çekinmemistir.

MHP anayada değişikliği ile ilgili kiminle hareket ettiğinin önemi yok. Bu değişikliklerin mimarı Mhp genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli’dir sadece bu vatana duyulan sevdanın önemi var Çünkü MHP’liler bu ülkeyi karşılıksız seven insanlardır.

Daha fazla vaktinizi almak değildir amacım. Ortaya atılan bilgi kirliliği akıllarınızın bulanmasına izin vermesin. Size hayır propagandası yapmaya gelenlere sadece 18 maddenin hangisi Türkiye’nin sıkıntıya girmesine sebebiyet verir bunu sorun. Buna cevap veremeyeceklerdir.’’

Etrafımızda büyük bir ateş çemberi var. Soydaşlarımızı ve müslüman kardeşlerimizi etkileyen olaylar yaşanıyor. Kötü günler kapımıza yaklaştı , füzeler şehirlerimize düştü.

Yaşanan tehditler ülkemizin bekasına gölge düşürmeye başladı. Milletimizi devletimizi bölme tehlikesinin yaşandığı bu süreci ortadan kaldırmanın birinci şartı yönetimde istikrarı sağlamaktır.

Ülkemizin geleceğini , bütünlüğünü korumak amacıyla bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli tarafından hükümete bir çağrı yapıldı , dendi ki ; ‘’Getirin önerinizi meclisten geçirelim , kanuni bir zemine bu günkü durumu uyduralım.’’

Çift başlılıkla bu ülkenin yönetimine devam edilmeyeceğini vurgulayan Sayar ; ‘’Bu ülkenin bekası , bu referandumdan evet çıkmasıdır. Ben inanıyorum ki sizler bu sandıkları evet oyları ile doldurarak Türkiye’ye tehdit unsuru olan her türlü etkene cevabını vereceksiniz.

 

 

Bakmadan Geçme