Şehzadeler Turnuva'nın gözdesi oldu

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Wushu sporcuları geçtiğimiz hafta Antalya' da düzenlenen Türkiye Minikler – Yıldızlar – Gençler ve Büyükler Bay – Bayan Qinda, Sanda ve Taolu Wushu Şampiyonasından 5 Türkiye derecesi ile Manisa' ya döndüler.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Wushu sporcuları geçtiğimiz hafta Antalya’ da düzenlenen Türkiye Minikler – Yıldızlar – Gençler ve Büyükler Bay – Bayan Qinda, Sanda ve Taolu Wushu Şampiyonasından 5 Türkiye derecesi ile Manisa’ ya döndüler.

Geçtiğimiz hafta Antalya ‘da düzenlenen Türkiye Minikler – Yıldızlar – Gençler ve Büyükler Bay – Bayan Qinda, Sanda ve Taolu Wushu Şampiyonasına katılan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Wushu sporcuları 50 ilden katılan 3 bin sporcu arasından 5 Türkiye derecesi alarak Manisa’ ya döndüler. Kulüp olarak sporcularının başarıdan başarıya koşmaya devam ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit “Şampiyonada mücadele eden sporcularımız, İstanbul, Yalova, Kayseri, Adana ve Ankaralı birbirinden zorlu rakiplerini geçerek ön eleme, eleme, çeyrek final ve yarı finale girerek madalya almaya hak kazanmışlardır. Wushu Kungfu Sanda müsabakalarında Manisa ilimize gelen en fazla madalya sayısı bu şampiyonada alınmıştır. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Antrenörümüz Abdulvahit Alagöz hocamızı ve dereceye girmiş olan sporcularımız Büşra Korkut, Gülce Özdenli, Buse Özdem, Beyza Korkut, Damla Dinçer kızlarımızı tebrik ediyorum. Her türlü alanda bizlere desteğini esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e de çok teşekkür ediyorum”

“SPORCULARIMIZ İLE GURUR DUDUYORUZ”

Gençlere spor alışkanlığı kazandıra bilemek adına birçok nokta da Spor’a destek olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle geçtiğimiz hafta Antalya’ da düzenlenen Türkiye Minikler – Yıldızlar – Gençler ve Büyükler Bay – Bayan Qinda, Sanda ve Taolu Wushu Şampiyonasına katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Yapılan müsabakalarda dereceye girerek bizlerin göğsünü kabartan Büşra Korkut, Gülce Özdenli, Buse Özdem, Beyza Korkut, Damla Dinçer kardeşlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde gençleri sporu sevdirmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme