• Haberler
  • Gündem
  • Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinden Kapsamlı Çalışma

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinden Kapsamlı Çalışma

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinden Kapsamlı Çalışma

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin pek çok noktasında ‘Daha Güzel Bir Turgutlu’ için çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde bulunan cadde, sokak, okul, park ile yeşil alanlarda ağaçlandırma, iyileştirme, tamirat ve çevre düzenleme işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Pazar Cami bahçesine dekoratif kamelya ve bankların kurulumunu gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesinde üretimi yapılan kamelya ve bankların kurulmasıyla düzenli bir görünüme sahip olan Pazar Cami’nde aynı zamanda korkuluk demirlerinin boyaması da ekiplerce tamamlandı. Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde bulunan 2 no.lu futbol sahasının çim ara ekim işlemleri yapıldı. Urganlı Atatürk İlköğretim Okulunda ise iç cephe boyama çalışmaları sürdürülüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kentin birçok noktasında yürüttüğü yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde Turgutlu Devlet Hastanesi Yolu ile Begüm Sokağın kesiştiği alanda Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesinde yetiştirilen ağaçların ve çiçeklerin dikimi gerçekleştirildi. Ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra kentin farklı noktalarda budama çalışmaları da sürdürülüyor. Ekipler ayrıca Ergenekon Mahallesi İsmailcik Deresi Sokakta mahalle sakinlerinin spor yapmalarına imkan sağlamak için fıtness ve spor alanı çalışmalarını yürütüyor. Alanın zemin ve çevre düzenleme işlemleri ekiplerce sürdürülüyor.

Selvilitepe Mahallesine yeşil alan ve çocuk oyun grubu

Kentin muhtelif noktalarında vatandaşların kullanımına sunduğu sosyal yaşam alanlarıyla hizmetlerine devam eden Turgutlu Belediyesi, Selvilitepe Mahallesine yeni yeşil alan ve çocuk oyun grubu kazandırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Yağmur Sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında çocuk oyun grubu ve yeşil alanın zemin ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapım işlemlerinin hızla ilerlediği çalışma neticesinde hem vatandaşlar hem de çocuklar vakit geçirebileceği ve sosyalleşebileceği alana kavuşmuş olacak. Söz konusu alanda vatandaşların kullanabileceği fıtness aletleri ve yürüyüş yolu da yer alacak.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan,”Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği çalışmalarla kentimizin çehresini değiştiriyor. Vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak Turgutlu’muza kazandırmaya devam ettiğimiz yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, fıtness alanlarının yanı sıra mevcut yapılarımızda da bakım, onarım ve iyileştirme işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Turgutlu’muz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme