• Haberler
  • Son Dakika
  • Turgutlu'da Asayiş Toplantısında Elektrik Kesintileri De Görüşüldü

Turgutlu'da Asayiş Toplantısında Elektrik Kesintileri De Görüşüldü

MANİSA, Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA başkanlığında, İlçe Jandarma Komutan V. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR ve İlçe Emniyet Müdür V. Ersin SAĞLAM katılımıyla haftalık asayiş toplantısı yapıldı, İlçede halkın can ve mal güvenliğini ilgilendiren elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğü ve trafolarda meydana gelen ve gelebilecek yangınlara ilişkin son durum, alınan tedbirler yapılan çalışmalar GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Turgutlu İşletmesi Arıza Sorumlu Şefi Ferhat UYSAL’ın da katılımıyla detaylı görüşüldü.

İlçe genelinde yapılan ön değerlendirmeler doğrultusunda ilçemizde Trafo, şebeke düzenleme ve yenileme, alternatif besleme, yeraltı işleri ve hat yenileme gibi yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Turgutlu İşletmesi Arıza Sorumlu Şefi Ferhat UYSAL belli plan ve programlar çerçevesinde çalışmaların tamamlanacağını ve bu sayede şikayet ve sıkıntıların en aza indirileceğini ifade etti.

Kaymakam Selami KAPANKAYA; GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkililerinden Turgutlu İşletmesi tarafından ilçe genelinde yapılacak  çalışmaların takip edilerek bir an önce sonuçlandırılmasını istedi.

Bakmadan Geçme