Turgutlu'da eski ve yeni başkan arasındaki gerginlik artıyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesinin yeni belediye başkanı CHP'li Çetin Akın ile Turgutlu’da önceki dönemlerde AK Parti’nin belediye başkanı olan Mustafa Serhat Orhan arasındaki gerginlik, tırmanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başksanı Çetin Akın, başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katılımı birlikte milli yas sebebiyle gecikmeli bir şekilde düzenlenen Muhtarlar Günü yemeğinde muhtarlarla bir araya gelindi. Tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlandı.

Düzenlenen yemekle ilgili kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Turgutlu’da iki dönem AK Parti’nin belediye başkanı olan Mustasfa Serhat Orhan, Yapmış olduğu paylaşımda; resim görselleri paylaşıp, resim görsellerinde kendi dönemindeki yemeklerden örnek resimler paylaşıp, birde geçtiğimiz gün muhtarlar yemeğindeki alkol olan görüntüleri paylaşıp birde aşağıda yer alan paylaşımı yapınca ortalık bir anda karıştı.

AK Parti’nin belediye başkanı olan Mustafa Serhat Orhan’ın kendi sosyal medya hesabı üzerinbden yapmış olduğu o paylaşım..

MUSTAFA SERHAT ORHAN'IN PAYLAŞIMI

TURGUTLU BELEDİYESİ'NİN KENDİ TESİSLERİ VARKEN NEDEN YEMEK ORGANİZASYONLARI BAŞKA YERLERDE YAPILIYOR?

BELEDİYE BÜTÇESİNDEN ALKOLLÜ YEMEK ORGANİZASYONU DÜZENLENMESİ NE KADAR DOĞRU?

BU İSRAF DÜZENİ SON BULACAK !

Eski başkanın bu paylaşımı üzerine mevcut CHP'li Turgutlı Belediye Başkanı Çetin Akın’ın kendi sosyal medyası üzerinden yapmış olduğu o paylaşım..

ÇETİN AKIN'IN PAYLAŞIMI

Bu hesabın belediye bütçesinden ödendiğini kanıtlamayan namerttir! Muhtarlarımızı hedef göstererek mi prim yapacaksınız?

Henüz adaylığı ve partisi belli olmayan eski bir belediye başkanımız muhtarlarımız için organize edilen yemek üstünden prim yapmak adına değerli muhtarlarımızın özel hayatını siyasi malzeme olarak kullanmaktan hiç bir çekince duymamıştır.

Memleketimizin en büyük derdi olan kutuplaştırmayı, insanları bölmeyi huy edinmiş bu anlayışın artık hiçbir işe yaramadığını anlaması için kaç seçim kaybetmesi gerekmektedir? Mahallesindeki halkına hizmet eden muhtarlarımızın özel hayatında nasıl yaşayacaklarına da mı siz karar vereceksiniz? Bu fotoğrafları servis ederek muhtarlarımızı niye hedef haline getiriyorsunuz?

İddia ettiğiniz gibi bu organizasyon belediye bütçesinden yapılmamıştır. Bu organizasyon ile ilgili belediyeye 1 TL bile fatura kesilmemiştir ve kesilmeyecektir. Bu hesabın belediye bütçesinden ödendiğini kanıtlamayan namerttir! Siyasi emellerinize ulaşmak için muhtarlarımızı hedef göstermeniz, yalan yanlış bilgilerle algı yaratma çabalarınız bugüne kadar olduğu gibi yine boşa çıkacaktır. Siz kendi döneminizde belediye bütçesini şahsi çıkarlarınız için kullanmış olabilirsiniz, belediye tesislerini eşinize dostunuza peşkeş çekmiş olabilirsiniz ancak o dönemlerin son bulduğunu artık herkes biliyor.

Küllerinden doğmaya çalışan siyasetçiler ne kadar komik olduğunun farkında bile değil. Bu memlekette herkes herkesi biliyor. Muhtarlarımız 4.5 yıldır başımızın tacı olduğu gibi her şeyin en güzeline layıktır.

Bugüne kadar bize atılan çamurlara ses çıkarmayışımız bizim aseletimizdendir.

Küllerinden doğmaya çalışan siyasetçilere bazı sorularımız olacak!

Bu güne kadar belediye imkanlarıyla 200 bin nüfuslu bir ilçeye neden asfalt şantiyesi kurup 250 km ova yolunu asfaltlamadınız? Bu güne kadar belediye imkanlarıyla Çiftçilerimize neden su dolum istasyonları yapmadınız?

Bu güne kadar belediye imkanlarıyla neden Cuma pazarını yapamadınız?

Bu güne kadar belediye imkanlarıyla neden Erbiller ve Gıda Çarşısının yollarını yenilemediniz? 

Neden bizim yaptığımız gibi kırsal mahallerimizin internet altyapı sorununu çözmediniz?

Neden bizim yaptığımız gibi kırsal mahalllerimize spor tesisleri kazandırmadınız?

Neden bizim yaptığımız gibi kırsal mahallerimize çok amaçlı salonları kazandırmadınız?

Neden taziye evleri yapmadınız?

Niye soğuk hava deposunu atıl durumda bıraktınız?

Belediyemize ait 219 adet 760 bin m2 alan satılırken niye sesinizi çıkarmadınız?

Hükümet, bakanlık destekli değil, Büyükşehir destekli değil tamamı Turgutlu Belediye bütçesiyle yapılan projelerimiz bu dönemin bittiğinin en büyük göstergesidir.

Adaylığınız ve aday olacağınız partiniz belli olana kadar Selvilitepe Spor Tesisi, Ergenekon Kültür Merkezi ve kadın sığınma evi gibi yakında temelini atacağımız, açılışını yapacağımız projelerimizi uzaktan izlemeye devam edebilirsiniz.

Size daha soracak çok sorumuz anlatacak çok projemiz var ama leyleğin ömrü laklakla geçermiş. Bizim sizinle kaybedecek vaktimiz yok.

Başkan Akın’ın yapmış olduğu paylaşım üzerine AK Parti’nin eski belediye başkanı Mustasfa Serhat Orhan’ın kendi sosyal medya hesabı üzerinbden yapmış olduğu o paylaşım..

MUSTAFA SERHAT ORHAN'IN PAYLAŞIMI

İSRAF DÜZENİ SON BULACAK DEDİK BİRİLERİ İNCİNMİŞ, BİZİMLE HİZMET YARIŞINA GİRMİŞ. HİZMETLERİMİZİ GÖRMEK İSTİYORSAN TURGUTLU'MUZUN HER KÖŞESİNDE EMEĞİMİZ, ALIN TERİMİZ, DEV ESERLERİMİZ VAR.

VAATLERİ ÇOK İCRAATI YOK OLAN BAY PROFESÖR; SEN BU SÖZ VERDİKLERİNİ YAPMAMAKLA ZATEN GÜVENİNİ KAYBETMİŞSİN.

ARAMIZDAKİ FARK; BİZ NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİ YAPTIK, HAYAL DENİLENLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK. SEN İSE BU SÖZ VERDİKLERİNİ YAPAMAYARAK SINIFTA KALDIN.

MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ'NE ORTAOKUL SÖZÜ

SET ÜSTÜ SOKAK ÇİFT ŞERİTLİ OLUYOR SÖZÜ

FUAR ALANI SÖZÜ

30 ADET EL EMEĞİ GÖZ NURU DÜKKAN SÖZÜ

ÇOCUKLAR İÇİN PATEN SAHALARI SÖZÜ

MOTO CROSS PARKURU SÖZÜ

KUŞÇULAR İÇİN PAZAR YERİ SÖZÜ

OTOPARKLI, GÜNEŞ ENERJİLİ PAZARTESİ PAZARI SÖZÜ

BOZKURT VE ALBAYRAK MAHALLESİ TAZİYE EVİ VE KREŞ SÖZÜ

HAYVAN PAZARI SÖZÜ

N E R E DE

İKTİDARLA AYNI DİLİ KONUŞAN BELEDİYECİLİK GELECEK DERTLER BİTECEK!

Yapılan bu paylaşımlar sonrası seçim sürecinde Turgutlu’da gergin bir süreç yaşanacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

Kamuoyu bu yazılanları ve paylaşımları yakından takip ediyor.

Eski ve yeni başkanların paylaşımları aşağıda yer alıyor.

Turgutlu'da eski ve yeni başkan arasındaki gerginlik artıyor
Turgutlu'da eski ve yeni başkan arasındaki gerginlik artıyor
Turgutlu'da eski ve yeni başkan arasındaki gerginlik artıyor

Bakmadan Geçme