• Haberler
  • Son Dakika
  • Turgutlu'da Şehitlik ve Camilerde Bayram Öncesi Temizlik Çalışmaları Başladı

Turgutlu'da Şehitlik ve Camilerde Bayram Öncesi Temizlik Çalışmaları Başladı

Kurban Bayramı'nın manevi atmosferinin yoğun olarak hissedildiği bu haftada, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Turgutlu Belediyesi, Turgutlu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu İrtibat Bürosu Başkanlığı iş birliğiyle anlamlı bir çalışma başlatıldı. Kamuya yararlı işlerde çalışma yükümlülüğü olan yükümlüler tarafından Aziz Şehitlerimizin mezarlarına kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

13 Haziran 2024 tarihinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Turgutlu merkez mezarlığında yer alan Şehitlikte, bayram öncesi temizlik işleri detaylı ve özenli bir şekilde yapıldı. Temizlik çalışmalarına Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah YILMAZ, Turgutlu Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Müdürü Erk KAYABAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu İrtibat Bürosu Başkanı Ahmet İLTER, Şehitler Camii İmamı Bilal TEZÖREN, kurum personeli ve yükümlüler katıldı. Temizlenen Şehitlikte Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ardından aziz şehitlerimiz için dualar edildi. Temizlik işleri, şehitlik kısmında tamamlandı ve 14 Haziran 2024 tarihi itibariyle mezarlığın diğer kısımlarında bakım ve temizlik çalışmalarına devam edilecek.

Ayrıca, 6 Haziran 2024 tarihinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü kapsamında kamuya yararlı işlerde çalışma yükümlülüğü olan yükümlüler ile Turgutlu Merkezde yer alan Pazar Camii'nde bayram öncesi detaylı bahçe temizliği yapıldı.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah YILMAZ, Denetimli Serbestlik kurumu olarak devletin yüksek yararına olan tüm çalışmalara ve projelere katkı sağlayacaklarını, bu konuda sağlam bir istek ve ekip ruhuyla çalışan bir ekibin olduğunu, tüm kamu kurum ve özel kurumlarla iş birliğine hazır bir şekilde çalışmalarına profesyonelce devam edeceklerini belirtti.

Yılmaz, Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekanları cennet olsun.ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme