• Haberler
  • TURGUTLU'DA SÜRÜCÜLERİN ÇİLESİ BİTMEK BİLMİYOR!

TURGUTLU'DA SÜRÜCÜLERİN ÇİLESİ BİTMEK BİLMİYOR!

Turgutlu'nun genelindeki bozuk yollar araç sürücülerini ve vatandaşları çileden çıkardı. Bozuk yollar Araç sürücülerinin moralini, araçların ise alt takımlarını perişan etti. Uzunca bir süredir devam eden, Turgutlu'nun her mahalle ve sokaklarındaki bozuk yollar...

Turgutlu'nun genelindeki bozuk yollar araç sürücülerini ve vatandaşları çileden çıkardı.

Uzunca bir süredir devam eden, Turgutlu'nun her mahalle ve sokaklarındaki bozuk yollar vatandaşların tepkisini topladı.Yolların adeta mayınlı tarlaya benzediğini iddia eden vatandaşlar yayaların ve araçların sürekli kullandığı yolların bu halde kalmasına tepkili. Turgutlu'nun merkezinde ve sokaklarında yolların, harap olmuş bir durumda olması araç sürücülerinin moralini, araçların ise alt takımlarını perişan etti.

Turgutlu’da yaşayan vatandaşların yol eziyeti bitmek bilmiyor.

Turgutlu’da yaşamanın artık zorlaştığını belirten vatandaşlar bu duruma isyan ederek, bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyor. Devam eden doğalgaz çalışmalarının ardından tahribata uğrayan yollarda henüz herhangi bir çalışma yapılmamasına isyan eden araç sürücüleri ve mahalle sakinleri, büyük çukurlar oluşan yollarda araçların geçmekte zorlandığını savundu.Yolların adeta mayınlı tarlaya benzediğini iddia eden vatandaşlar yayaların ve araçların sürekli kullandığı yolların bu halde kalmasına tepkili.

Yetkilerin gereğini yapmasını isteyen Turgutlu'da ki vatandaşlar, araçların sanki mayın tarlasında ilerlediğini bozuk yollar nedeniyle araçlarının sanayiden çıkamaz hale geldiğini ifade ederek, ulaşımın daha da zorlaştığını belirtti. Turgutlulular bakımsız kalan sokakların yetkililer tarafından unutulduğu yönünde serzenişte bulundu.

Bakmadan Geçme