• Haberler
  • Spor
  • Turgutlu FSK, Jiyar Yavuz ve Harun Köken İle Anlaştı

Turgutlu FSK, Jiyar Yavuz ve Harun Köken İle Anlaştı

Turgutlu Futbol Spor Kulübü (FSK), yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp, tecrübeli orta saha oyuncuları Jiyar Yavuz ve Harun Köken ile anlaşma sağladı.

Jiyar Yavuz, kariyerinde U19 Milli Takımı ve birçok Süper Amatör takımda şampiyonluk yaşamış önemli bir deneyime sahip. Son olarak Nurlupınar Spor'da şampiyonluk yaşayarak BAL Ligi'ne yükselme başarısı elde etmişti. Harun Köken ise kariyerinde Manisa 1965 SK, Saruhanlı BLD ve Torbalıspor gibi takımlarda şampiyonluklar yaşamış bir isim olarak dikkat çekiyor.

İmza töreninde konuşan oyuncular, "Böyle bir projenin parçası olmak onur verici. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde değerlendirip en yüksek başarıya ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." ifadelerini kullandılar.

Kulüp başkanı Şaban Aktar ise imza töreninde yaptığı açıklamada, "Futbolcu kardeşlerime ve projeye sonuna kadar güvendiğimi dile getirirken, bu güzel oluşumun Turgutlu'ya hayırlı olmasını dilerim. Yolun sonu şampiyonluk ve BAL Ligi olsun." şeklinde konuştu.

Genel kaptan Mervan Kömürcü ise, "Futbolcu kardeşlerime başarılar dilerim. Bu projenin Turgutlu'ya ve kulübümüze büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Turgutlu FSK, yeni transferlerle güçlendirilmiş kadrosuyla önümüzdeki sezonda iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Bakmadan Geçme