TUTSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Temmuz ayı meclis toplantısı, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, çeşitli konular ele alındı ve önemli açıklamalarda bulunuldu.

**TOBB Anaokulu Yeni Eğitim Dönemine Hazır**

Toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Turgutlu’ya kazandırılan 8 derslikli anaokulu hakkında bilgi verildi. TUTSO Başkanı Faruk Aydın, “Ergenekon Mahallesi'nde yapımına başlanan TOBB anaokulumuz, önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerini ağırlamaya başlayacaktır. Milli Eğitim Müdürümüz ve Anaokulu Kurucu Müdürümüz ile yaptığımız istişarelerde, okulumuzun bu yıl eğitim ve öğretime başlayacağını öğrendik. Turgutlu’muz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

**Elektrik Kesintileri İçin Girişimler Sürüyor**

Turgutlu’da yaşanan elektrik kesintileri hakkında da açıklamalarda bulunan Aydın, “Geçmiş meclis toplantımızda da dile getirilen elektrik kesintileri, ilçe halkımız, esnafımız ve sanayicimiz üzerinde büyük yük getirmiş durumda. Bu hususta TOBB, Bakanlık ve Gediz Elektrik nezdinde girişimlerde bulunduk ve aynı zamanda bir basın açıklaması yaptık. Temennimiz, altyapı yatırımlarının hızlandırılması ve bu tür durumlarla bir kez daha karşılaşmamaktır” ifadelerini kullandı.

**Denetimlerden Başarıyla Geçildi**

TOBB ve TSE tarafından akredite bir oda olarak denetimlerin gerçekleştirildiğini belirten Aydın, “Geçtiğimiz aylarda odamız, TSE tarafından kalite yönetim sistemi ve müşteri memnuniyet sistemleri yönetimi açısından denetimden geçmiş ve belgelerinin başarıyla devamına karar verilmiştir. Gelecek aylarda odamız, Türk Loydu tarafından TOBB akreditasyon denetimine tabi olacaktır. Dünya standartlarında hizmet veren ve kaliteden asla taviz vermeyen anlayışımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Geçirdiği kaza nedeniyle yoğun bir şekilde geçmiş olsun ziyaretleri aldığını belirten Aydın, kaza sonrası arayan, soran ve kendisini yalnız bırakmayan tüm dost ve üyelere teşekkürlerini iletti.

Bakmadan Geçme