Sizi Uyarıyorum! - Ahmet Orhan

Sizi Uyarıyorum!


Milletin sırtından haksız kazanç elde edenler, Beytülmale el uzatıp tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenler, Çetelerle iş birliği yapıp devletin kaynaklarını peşkeş çekenler, Adaletten uzaklaşıp kimsesizin malına çöküp zengine aktaranlar, Kamunun malını, mülkünü el altından yandaşa verip rantı paylaşanlar, Kravatlı hırsızlar, Rüşvetçiler, Halkın sırtından geçinen asalaklar, parazitler, Duyduğunuz sesler hesap gününün geldiğini haber veren mağdur milletin haykırışlarıdır.

Türkiye ne zaman ekonomik sıkıntılara düşse alınacak tasarruf tedbirlerinin peşi sıra kamudaki kara deliklerin tespit edilerek bertaraf edilmesi gündeme gelir.

Malum her 10 yılda bir yaşadığımız büyük ekonomik zorlulardan birisi daha epey gecikmeli olsa da ağzımızın tadını kaçırmış durumdadır.

Artık gazete ve diğer yayın araçlarında yolsuzluk, hırsızlık soruşturma ve kovuşturmaları arka arkaya haber yer almaya başlamıştır.

Manisa Yunus Emre ve Turgutlu Tapu Müdürlüklerinde soruşturma ve tutuklamalar olduğunu geçtiğimiz hafta öğrendik.

Benzer soruşturma ve kovuşturmaların süreceğini tahmin etmek hiçte güç değildir. Muhtemelen yaklaşmakta olan yerel seçimlerin sonuçlarını ve belediye başkan adaylarının tespitini etkilemeye yönelik olacak yoğun yolsuzluk ve rüşvet iddiaları yoğunluk kazanmıştır.

Yaptığı paylaşımlarla Turgutluyu kasıp kavuran sosyal medya fenomeni olan şahsın yazdıkları yediden yetmişe herkesin malumu.

Demem o ki müfettişin savcının karşısında soluğu almanız an meselesidir.

Bence aç gözlülük yapıp şeytana daha fazla uymaktansa suçunuzu hafifletecek işler yapmanız, geriye dönüşü mümkün olanlar varsa yanlışlarınızı düzeltmenizdir.

Şundan emin olabilirsiniz ki çaldıklarınız bu dünyada da yanınıza kar kalmayacaktır.

Unutmayınız ki sizin için en iyi ihtimalle yedikleriniz, Torunlarınızın dişlerini kamaştıracaktır.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Şub

Büyük Acı

19Ekm

Ekonomide Neler Oluyor

15Eyl

Abalıoğlunda Neler Oluyor

08Eyl

Üzümün Izdırabı

14Eyl

Rossi Süleyman ve Kaymakam