Haşim Karataş

BU İNSANLARI KİM KORUYOR?

Haşim Karataş

4483 SAYILI MEMURLAR VE DİĞER KAMU GÖRELİLERİNİN YARGILANMASI.

Turgutlu belediyesi imar biriminde görevli 4 memur hakkında başlatılan soruşturmanın içeriği ile ilgili niçin bir açıklama yapmıyor.

Turgutlu Belediyesi imar biriminde bu kadar ihmaller olduğu kamuoyunda konuşulurken imar biriminde görevli 4 memur hakkında kaymakamlık ve savcılık tarafından soruşturma başlatılmışken bu memurların üzerine atılı olan suçlardan aklanmadan halen görevde tutmaları nekadar etiktir buda bir muama...

Sormak istiyorum!

1-Turgutlu Belediyesinde bu insanları kimler, niçin koruyor?

2-Halen görevde tutulmalarını kim sağlıyor?

3-Haklarında 4483 sayılı yasa uyarınca işlem yapılan memurlar halen niçin görevinden alınmıyor?

4-Turgutlu Cumhuriyet Savcılığınca haklarında görevi ihmalden dava açılan bu kişiler neden  görevine devam ediyor?

5-Bunlar hep soru işareti olarak kalırken bu olaylar hakkında hiç bir açıklama yapılmadığı gibi üstüne üstlük birde bunlar kamuoyundandan niçin saklanıyor. 

6-Turgutlu belediyesi imar biriminde 4 memur hakkında görevi ihmal sebebiyle 2017 yılına ait bir karar olmasına rağmen halen görevde tutulmalarının bir izahı varmıdır?

Şöyle ki; Turgutlu Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğünde görevli 4 memura 2017 yılında 4483 sayılı yasa uyarınca kaymakamlık tarafından işlem yapıldığı akabinde, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığı ve haklarında 'GÖREVİ İHMAL' sebebiyle soruşturmanın devcam ettiği bilinmekte buna rağmen adı görevi ihmal soruşturmasında yerini alan 4 memurun halen görevde tulmaları kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

Buradan sesleniyorum haklarında görevi ihmalden soruşturma başlatılan bu memurların suçu nedir? Niçin haklarında soruşturma başlatılmıştır? Bu memurlar aklanmadan niçin görevde bulunuyorlar? 

Konuyla ilgili Turgutlu Belediyesinden ve Turgutlu Belediyesi Başkanlığından bir açıklama yapılacakmı?

Şimdiden merak etmeye başlandı.

Not: Turgutlu Belediyesi ve Belediye Başkanlığı bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadığı takdirde biz açıklamasını belgeleriyle yapacağız.

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları