Haşim Karataş

DOSTLARIMA ÖZEL NOT !

Haşim Karataş

 

BEN DİYORUM Kİ BAŞARI PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR DOSTLUK İSE SAFLAR SIKLAŞTIKÇA.

Çok kıymetli dostlarım; Hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum. Dostlarım Allah'ın Rahmeti ve bereketi üzerinize olsun sizlerden ( 5 ) dakikanızı bana ve yazdıklarıma ayırmanızı rica ediyorum.

Dostlarım; Her Doğan Güneş Bir Umutsa Eğer,Her Batan Güneş de Gençliğimizin Kaybıdır.! Bundan Sonra Benim için Değerli Olan; Ben Ağlarken Gidenler Değil.. _/Yanımda Kalıp Gözyaşımı Silenlerdir. Bu Kadar Net ve Kesin! söylüyorum.

Ben İnandığım doğrularım ile yürürken bunun yanında, hatalarımında, yanlışlarımında tabiî ki zaman zaman olduğunu biliyorum. Hiç bir arkadaşıma ve büyüğüme karşı bilerek bir yanlışım olmadı olamayacak ve olamazda.! Kimseye karşı bir kırgınlığım, Kinim ve nefretim yok asla olmaz olamaz olmaması da gerekiyor benim düşüncem ve doğru olanda budur, ancak bazı zamanlarda Şartlar gereği ters düştüğüm, yanlış anlaşıldığım durumlar olmuştur ve olacaktır bundan hiçbir canlı kaçamaz.Ben insan olduğumuzun bilinci ile bütün büyüklerimden ve küçüklerim den eğer bilmeyerek bile olsa olduysa ve varsa bir hatam bu yönde ki haklarını helal etmelerini temenni ederim…Ben her birinizi ayrı ayrı Sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. 
Sevgili dostlarım ben sizleri yürekten ve cani gönülden ALLAH hakkı için çok seviyorum. Birini sevmek için bir nedene bir sebebe veya herhangi bir şeye gerek yoktur.Sevgi hak edene verilir sadece sevgi yetmez dostluklarda bazen sadakat gerekir şahsım adına söylüyorum ben dostlarımı sadakatle yürekten cani gönülden seviyorum bundan hiçbir şüpheniz olmasın bu bir duygudur zamanla oluşan anlamlı ve güzel olan.Sizler hem benim dostum hem kardeşim hemde ailemsiniz her daim size olan saygım sevgim ve hürmetim daim olacak ve canlı kalacaktır bu böyle bilinmelidir.

Bu konu hakkında ailem olarak bildiğim dostlarım ve arkadaşlarımada bir ''kelam'' etmek isterim! Şahsım adına konuşuyor vede kendi adıma sizlere bir kaç kelime ile kendimi musadelerinizile ifade etmek istiyorum.’’Sevgili dostlarım İnsan dünyaya bir defa gelir. 
Adam gibi yaşarsa bir defa gelmek yeterlidir..Adam olmayana Düşman bile olmam.Bazıları dünyaya cinsiyeti erkek olarak gelebilir ama.! Adam olmadıktan sonra etek giymelidir bence..? Dostlarım kardeşlerim ailem olarak bildiklerim.Benim adım Haşim Karataş ve ben diyorum ki ! Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun ben sevdiklerimden asla vazgeçmem..! 
Bizim dostumuzda bir hasmımızda bir dir."Kişilik her ne sebeple olursa olsun duruşunu bozmamaktır"..!! Bu güne kadar doğru olduğuna inandığım değerler için kendim dahil bütün herkesle uğraşmak savaşmak benim hayata bakış açımdır. İdeolojik duruş olarak da dost canlısı ve milliyetçi bir dünya görüşüne sahibim. Tutamayacağım sözler vermem, Basit kişilerle polemiğe girmem.Bazı şeyleri asla Affetmem, Yaşanmışlıkları kolay kolay Silemem. Acıyı tanıdığımız için,kimseye çektirmem, Cesaretsizliği ""gurur'la"" örtmem.Yalan ve taktiklerle kimse uğraşmasın,Yemem!, Dostlarımıza Laf Ettirmem..Tutkularım var, vazgeçemem!! .Ağır geliyorsa bunlar, firar serbest..Ayrıca belirtmek isterim ki bu sözlerini de ilaveten yazıyorum umarım ne demek istediğimi adam olanlar var ise aramızda anlarlar ve bir ders çıkarırlar.Sayın büyüklerimizin de dediği gibi.. "Bize öyle bir dostluk ve kardeşlik lâzımdır ki;Temelinde cehalet, duvarlarında riya, tavanlarında dalkavukluk bulunmasın...!!! "Bizlerin kanında yoktur öyle Pusu ve Kahpelik! Pusu ve Kahpelik!, Araplaşan! Aklı adamlığa değil yalamalığa çalışanların kanı bozukların işidir. ‘’Kısa ve net söylüyorum canımla başımla beraber sizlerleyim.Bizler dostlarımızla yola çıkar iken şunu kendimize söyledik ve çıktık ! Tarih yanlış adamlarla doğru hedefe varabilen kimseyi kaydetmemiştir..!Biz doğru adamlarla doğru yolda yürümeyi seçtik..! Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun bizler sevdiklerimizden asla vazgeçmeyiz..! Yaptıkları Cambazlıklar ile bizleri ve dostlarımızı sindirmeye çalışan çakal zihniyetini taşıyan insanlar gün gelecek gözlerimizin içine bakma cesaretini kendilerinde bulamayacaklar bakışlarımızın onlara cehennem azabı olacağı günü bizlere nasip et. Rabbim dedik ve hep bu sözü söyledik..

‘’Allah (cc) sabredenlerle beraberdir’’ Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.!!

Bu hayatta ben bir şeyden Korkuyorum bir gün şeytan çıkıp; Affet Allah'ım insana uydum diyecek..! bu kadar net ve kesin söylüyorum..Yüce Allah Azze ve Celle Kuvvet ve kudret Sahibidir Rabbim Rahmetini merhametini kuvvetini ve kudretini üzerimize indirsin..Rabbimiz den bin değil bir istiyoruz en temizini istiyoruz hamd olsun. Ne mutlu bizler gibi düşünenlere..Her zaman şükretmesini bildik ve her şeyde vardır bir hayır dedik bizler dostluklarımız da birbirimize sadakat şerefimizdir diyerek dost olduk kurmuşolduğumuz dostluklarda birbirimiz için gerekir ise canımızı vereceğimizi herkesin bilmesini isterim sözlerime son vermeden önce belirtmek isterimki....

Bu yazımı okuduğunuz her daim benimle beraber olduğunuz dostluğunuzu desteğinizi kardeşliğinizi üzerimden hiçbir zaman esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum ve sizleri ‘’Yaradan’a emanet ediyorum.

Saygılarımla...

Yazarın Diğer Yazıları