Haşim Karataş

DÜNYA ÇİN ZULMÜNÜ SEYREDİYOR

Haşim Karataş

Türk dünyası, son günlerde Çin'in Doğu Türkistan devletindeki soydaşlarımız üzerinde uyguladığı zulüm ve katliamlarla sarsılmaktadır. 2.ci dünya savaşında istilaya uğrayan Çinliler, uğradıkları istila ve zulmü unutmuş olacaklar ki, Doğu Türkistan' da daha ağır bir zulmün uyguluyorlar.

Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza uygulanan vahşeti tüm dünya ülkelerinin seyretmesi ayrı bir trajediyi oluşturmaktadır.Ancak, unutulmamalıdır ki, dünya üzerinde dökülen her damla Türk kanı, Türk'ün kutsal  hafızasına kaydedilmektedir.  O gün geldiğinde dünya üzerinde Türk'e zulmedenler, döktükleri kanda boğulacaktır.  Dünya'nın herhangi bir yerinde olmak onlar için kurtuluş olmayacaktır.

Doğu ya da batı da, rejim farkı olmadan güçlünün, mazlumu ezdiği bir dünya yaşıyoruz. Uygarlık, adalet, barış söylemleri zalimlerin kanlı yüzlerini saklayan maskeden başka bir şey değildir. Bundan böyle Türk'e uzanan namert ellerin sahipleri bilmeliler ki, Türk'e zulüm varsa, Dünya da barış olmayacaktır, milyonlarla besledikleri orduları, güçlü silahları kendilerini korumaya yetmeyecektir.O el mutlaka kırılacaktır.

Doğu Türkistan'daki kardeşlerimiz, yalnız olmadıklarını , 300 milyon Türk'ün bir parçası olduklarını bilmeli ve hayata bu güvenle bakmalıdır. Hep birlikte Dünya milletlerine Türk'ün esir edilemeyeceğini bir kez daha göstereceğiz. Özgürlük uğruna şehit olan her Uygur Türk'ü kardeşimizi alınlarından öpüyoruz.
TÜRK, ESİR EDİLEMEYEN MİLLETİN ADIDIR.

Yazarın Diğer Yazıları