KOCAMAN BİR YALAN - Haşim Karataş

KOCAMAN BİR YALAN


TURGUTLUSPOR DÜZE ÇIKIYORMUŞ BİZ KANMADIK YA SİZ Artık TURGUTLUSPOR’U SİYASİ MALZEME YAPMAYIN! 

TurgutluSpor kimsenin babasının hababam tekkesi değil kafanıza göre Turgutluspor’u siyasi bir malzeme yapıp üzerinde oyunlar oynayıp sonrada hiçbir şey yokmuş gibi çıkıp ortaya gülücükler saçmayın yakışanı yapın ve siyaseti spora alet etmeyin. Bu yalanlara artık kimse inanmıyor.

TURGUTLUSPOR DÜZE ÇIKIYOR’muş muş bizde yedik çocukmu kandırıyorsunuz hayırdır.

Bazı yerel gazetelerde çıkan haberlere göre verilen demeçte Turgutluspor’un düze çıktığı ile ilgili bir ifadeye yer verilmiş. Yerel gazetelerde çıkan haberden kısa bir kesit ‘’Spor Toto üçüncü lig temsilcisi Turgutluspor’da Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de desteğiyle, yaşanan mali sıkıntılar aşılmaya başlandı. Kırmızı siyahlıların önümüzdeki günlerde yeni bir teknik direktör ile anlaşılacağı dile getirilmiştir.

Ancak burada söz konusu olan haber değil sanki hiçbir şey olmamış herşey güllük gülistanlıkmış misali ortaya atılan bir iki güzel sözden başka yapılan bir şey yok Turgutluspor’u görmeyeceksin 3. lige düşemesine göz yumacaksın keyfine göre takımı hiçe sayacaksın sonrada çıkacaksın ortaya herşey yolundaymış gibi Turgutluspor düze çıkıyor yalanıyla taraftarı kadırmaya çalışacaksın bu yalanı ben yemedim yiyen varmı diye sormaktan kendimi alamıyorum.  

Bir başka yerde olsa bu olanlar karşısında kimse bu kötü gidişata sessiz kalmaz ve hesabını sorarlar adama hayırdır siz kimi kandırıyorsunuz derler ama maalesef busası ''TURGUTLU'' burada gerçekler yada doğrular değil menfaatler pekiştiği için kimsenin kimseye bir şey sorma gibi bir derdi yok. Burada olan tamda budur aman bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali herkes işinin görüldüğüne bakıyor kısacası herkes yolunda Kasaba sakinleri olarak bizler istiyoruz ki; Turguluspor’umuzda, Turgutlu’muzda gelişsin büyüsün ancak görünen o ki Turgutluspor bu gidişle yerinde saymayı bir kenara bıraktık her geçen gün dahada kötüye gidiyor buda içler acısı bir durum öyle ortaya çıkıp iki çift güzel süslü sözle bu işler olmuyor olayı kahve muhabbetine çevirdiniz yöneticilerin biran önce silkelenip kendisine gelmesi gerekmektedir. 

Sokakta tuttuğumuz nabızdan bu açıkça görülmektedir. Bir Kasabalı olarak bizden söylemesi taraftarın sabrı falan kalmadı tabiî ki; ÖNCELİK Turgutluspor ancak artık kimse bu yalanlara inanmıyor. Söylenenlerde şu ifadelerin yer alması dikkati çekerken aslında bu söylenenlerin kırmızı siyahlı’ların sadece gazını almak gibi bir durumla karşı karşıya olduğumuz açıkça görülmektedir.

‘’Kırmızı siyahlıların yeni sezon planlaması ile ilgili gazetecilere bilgiler veren Şirin; “Turgutluspor’da bildiğiniz gibi Mustafa Kocatürk’ün görevi bırakmasının ardından yönetim kurulu kendi içerisinde bir görev dağılımı yaptı. Bu görev dağılımıyla birlikte Hakan Sezer kardeşimiz yönetimin içerisinden başkan olarak bu görevi aldı. 

Bizde yeni sezon yapılanmamız içerisinde kendisinin yanında olduğumuzu ve maddi manevi destek vereceğimizi belirttik. İlk etapta bugün kulüp çalışanlarımızın mağduriyetini gidermek için buradayız. İnşallah bundan sonra hem sportif anlamda hem de özellikle mali anlamda bir sıkıntısı olmayan bir Turgutluspor hedeflemekteyiz. Bunun içinde kendi bütçemizi oluşturarak sağlam temeller üzerinde hareket edeceğiz. İşte bir yandan başkanımız çalışmaları yürütüyor, inşallah önümüzdeki bir kaç gün içerisinde teknik direktör sorununu halledip önümüze bakmak istiyoruz.” Kırmızı siyahlıların özellikle yerli hoca üzerinde durduğu belirtilirken, Turgutluspor eski alt yapı koordinatörü Mesut Tüfenkoğlu, alt yapı hocaları Dindar Ayindi ve Özcan Varlık gibi isimlerin kulüp içerisinde zikredildiğine dair bir metin okudum.

Ve tamda bu mübarek ramazan ayında çıkan haberleri okuyunca kendi kendime dedim ki; Ne yalan söyleyeyim içimden geçen tamda şu oldu adamı günaha sokmayın diyesim geldi aslında bu yaşanan olaylar bize göstermektedir ki; Siyasetin olduğu her yer bozuluyor Turgutluspor’u siyasetinize alet etmeyin bu kadarı çok fazla taraftarı kadırmanız mümkün değil bunu unutmayın. 

ARTIK YETER! BU TAKIMI BİR YERLERE GETİRİN SORUNLARINI ÇÖZÜN YADA BIRAKIN SORUNLARI ÇÖZECEK BİRİLERİ BAŞINA GEÇSİN VE SORUN ORTADAN KALKSIN BU KADAR OYUN YETER....NOKTA

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!