Söz Verdik Yaptık, Senfonisi!... - Haşim Karataş

Söz Verdik Yaptık, Senfonisi!...


Söz verdik yapamadık! Demelisiniz?

Sevgili Turgutlulu hemşerilerim. Son zamanlarda mevcut MHP’li belediyenin ve basın ve yayın birimi tarafından sıklıkla servis edilen haberlerde ve  sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda ‘’SÖZ VERDİK YAPTIK’’ senfonisini izliyoruz.

Şimdi bu söylemler sonrası sorulması zaruri hale gelen ve en önemli sorulması gereken konulardan biriside şu olsa gerek diye düşünüyorum.

Nedir? Sorulması gereken diye merak ediyorsunuz.

Sıkı durun söylüyorum.

‘’VAAD DEĞİL! SÖZ VERİLEN? 5 YILDA 50 POROJE’’ meselesi.

Ne demişti? MHP’li Turgutlu belediye başkanı Şirin.

‘’Biz Vaat değil! Söz veriyoruz?...‘’Bize yetki verin 5 yolda 50 projeyi Turgutlu’ya kazandıralım. ‘’Ayırmadan, Kayırmadan, Birlikte yönetelim’’ ifadelerini kullanmıştı.

Peki sonra ne oldu.

Ne mi? oldu.

Onu da anlatayım.

‘’Ayırdılar, Kayırdılar,  Birlikte yönetemediler, 5 Yılda 50 projeyi hayata geçiremeyip verdikleri sözleri yerine getiremediler.

Buda yetmezmiş gibi Turgutlu’yu ve insanını rezil ettiler.

MHP'li Turgutlu Blediye Başkanı Turgay Şirin'in kendi sosya medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ve verdiği SÖZ. Bu sözleri ben vermedim. Siz vermediniz. Başkan Şirin verdi.

Dada önce sordum. Sorduk.

Şimdi tekrar soruyoruz.

Verdiğiniz sözlerin kaç tanesini yaptınız?

04 Nisan 2018 tarihinde yapmış olduğumuz haberde ayrıca bu tarihin öncesinde ve sonrasında bir çok habere imza attık konuyla ilgili haberler yaptık sorular sorduk. Cevap alamayacağımızı bile bile kamuoyu adına sorduk. Ancak ''SÖZ VERDİK YAPTIK'' demekten başka bir şey yapmadıklarını hep birlikte gördük.

Değerli okurlarımız sevgil Turgutlulu hemşerilerimiz geçtiğimiz aylarda yapmış olduğuuz haberler ev köşe yazıları kayıtlardadır. Bakın onlardan bir tanesinizi sizinle paylaşıyorum.

04 Nisan 2018 tarihli, ''Başkan Şirin 'Vaat Değil Söz, Veriyoruz' dediğiniz, '50 proje'den 4 yılda kaç tanesini hayata geçirdiniz'' başlıklı haberimiz.

Aşağıdaki resmi tıklayıp daha önce yapılan haberi görebilirsiniz.

Değerli Turgutlulu hemşerilerim, sevgili okurlarım takdir kamuoyunundur.

2015 yılında gazetemizin ilk sayısını çıkardık ve gazetemizin ilk sayısında bu sözleri manşetimize taşımıştık.

İşte gazetemizin ilk sayısı ve ilk manşetimiz.

Muhakkak ki sizden önce birçok olaylar, şeriatler gelip geçmiştir. Yeryüzünde gezin, dolaşın da yalancıların sonunun nasıl olduğunu bir görün._ 
*Ali imran suresi 137. ayet*

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!