Haşim Karataş

TURGUTLU AK PARTİ TEŞKİLATINDA GÜÇLÜ BİR İSİM?

Haşim Karataş

Turgutlu’dan güçlü bir aday; 

Adalet ve Kalkınma Partisi Turgutlu  ilçe başkanlığı için, Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda 19 Ağustos’ta Cumartesi günü Saat:14.00’de yapılacak olan 6.olağan kongresinde Turgutlu’dan güçlü bir aday olan ve teşkilat içerinde uzunca bir süredir dur durak bilmeden tüm kadrosuyla birlikte hız kesmeden çalışan yorulmak nedir bilmeyen, sevilen ve saygı duyulan biri isim, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada;”Hizmet yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam” diyerek bir yandan da 19 Ağustos’taki kongrede devam kararı aldığını açıklamış oldu.

Bu isim ilçe başkanı Mürşit Gedizli;

Halen Turgutlu AK Parti teşkilatında güçlü bir isim olarak yerini koruyor?

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli; Göreve geldiği günden bu güne kadar gözlemlediğim kadarıyla yönetimi ile birlikte teşkilat çalışmalarında dur durak bilmeden mücadele eden birisi, Turgutlu’da güzel çalışmalara imza atan ve Ak Parti teşkilatı içerisinde sağlam dik bir duruş sergileyen dolayısıyla bu zamana kadar işini layıkıyla yapan bir isim olarak ön plana çıkıyor.

Tabiki zaman zaman her siyasetçinin yaşadığı aksaklık ve sıkıntıları oda yaşadı ancak azminden ve görev bilincinden asla ödün vermeyerek oturduğu o koltuğun hakkını her daim hakkıyla verdi.

Kongre sürecinin yaklaşmasıyla; Gedizli ve ekibi çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Gedizli ve Yönetiminde bulunan bazı isimler için sosyal ortamda bir karalama kampanyası başlatıldı.

Turgutlu Kamuoyunun nezninde uzunca bir süredir Gedizli ve ekibi yıpratılmaya çalışıldı. 

Teşkilatı tarafından sevilen, samimi, sevecen ve güler yüzlü kişiliğiyle gece gündüz demeden AK Parti teşkilatının temposuna ayak uyduran, kendisine öz güveni olan parti içerisinde ve dışarısında olaylara yaklaşma tarzıylada teşkilatın güvenini kazanan bir isim olarak bilindi. Gedizli'nin bitmek bilmeyen enerjisi Turgutlu teşkilatını hep dinç ve dinamik tuttu ayrıca teşkilatı hareketlendiren bir isimde oldu.

Gedizli; Parti içerisinde şimdilerde altarnetifi olmayan bir isim gibi görülüyor.

Yapılacak olan kongreye Turgutlulu vatandaşları da davet eden, Gedizli;” Yaklaşık 3 buçuk yıldır yürüttüğü görevinde ikinci kongresini yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tekrar aday olduğunu bu yarışta ben de varım diyerek yaptığı basın açıklamasıyla kısmen duyurdu.

Ak Parti Turgutlu İlçe başkanı Mürşit GEDİZLİ; Kongre tarihini belirlenirken bir yandan da delege listeleri oluşturdu.

Bu süre zarfında sosyal medyada olumsuz söylemler aldı başını gitti.

Bu olaylar karşısında sabırlı ve iradeli bir yaklaşım sergiledi ve işini yapmaya devam etti. Dedikodulara kulak asmayarak fitne odaklarına taviz vermediğini kanıtladı.

Gedizli; Yola devam anlayışıyla bir kez daha Turgutlu ilçe başkanlığına aday olduğunu basına verdiği demeçler duyururken, Kongrede neler yaşanacak önümüzdeki günlerde bunu hep birlikte göreceğiz. 

Bilinmesi gereken bir şey daha var ki; “Saygı” kavramının uçsuz bucaksız bir gücü olduğu herkesçe biliniyor işte tamda burada akıllara Turgutlu'da AK Parti ilçe başkanı Mürşit Gedizli geliyor.

Niye-mi? Söyliyeyim.

Gedizli; Düzgün direksiyonuyla hitap ettiği kesime karşı konuşmasını bilen, bulunduğu her ortamda oturmasına kalkmasına dikkat eden, Toplum içerisinde, Büyüklerine ve küçüklerine saygılı, Nerde ve ne zaman durması gerektiğini iyi kestiren, akıllı, işini disiplinli ve en iyi şekilde yapmaya çalışan bir siyasetçi.

Her başarılı siyasetçinin tabi ki; Seveni olduğu kadar karşısında duranlarda olacak;

Kendisine olan özgüveni girişken kişiliği her daim ön planda lan biri ve eleştiriye açık özel hayatını ile teşkilat ile bir birine karıştırmayan, uyumlu takım çalışmasına önem veren, herkesin derdine ortak olan o bu demeden her kesimin sıkıntısına koşan birisi ve bu bakış açısı Turgutlu Ak Parti teşkilatının zihnine kazınmış durumda ve bunca yaşanan olumsuzluklara rağmen tecrübesiyle her sorunun üstesinden gelmeyi bildiğini bir kez daha gösterdi.

Peki; Kongrede başka adaylar çıkacak-mı?

Önümüzdeki günler çok şeye gebe! Şimdi AK Parti'den başka aday çıkacakmı? Bu durum soru işaretleriyle dolu.

Gedizli; Parti teşkilatının kararları doğrultusunda yapacak olduğu işlerden ve almış olduğu kararlardan asla ödün vermeden yoluna devam ediyor.

Turgutlu siyasetinin ve her kesimin aktif olarak kullandığı sosyal medyada Ak Parti ilçe teşkilatında ki bazı isimlere karşı ve kendisine karşı kısa süreli başlatılan linç kampanyasını Gedizli ve ekibi bertaraf etti.

Yaşananlar ile ilgili olarak telefon ile Gedizli ile bir görüşme sağladım kendisine bu olaylarla ilgili ne düşünüyorsunuz başkan dedim.

Başkan Gedizli; Söylenenler ve yapılanlar tamamen partimizi yıpratmak ve şahsımı karalayıp önümüzde ki günlerde yapılacak olan kongrede önümüzü kesmek için yapılan girişimlerdir. ‘’İt ürür kervan yürür’’ biz söylenenlere kulak asmadan işimizi yapmaya devam ediyoruz.

Burada önemli olan kişiler yada ben değil esas olan ve önemli olan Ak Parti teşkilattır dedi.

Şahsım adına söylenenleri umursamıyorum bile ‘’kişi kendiden bilir işi’’ ben her sabah aynaya bakıyorum fazla söze gerek yok diyerek sözlerine devam etti.

Gedizli; Önümüzde bir kongre süreci var biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takdir Turgutlu kamuoyunun, ve AP Parti teşkilatının dır onun bunun ne dediği önemli değil benim için çalışma arkadaşlarımın ne dediği ve ne düşüğü önemli diye cevap verdi.

Burada alınması gereken mesaj şudur; Kimin ne dediği umurumda değil, biz yolumuza devam edeceğiz, ardımızdan gelen gelir, gelmeyen kendisi bilir. İşte teşkilat işte başkan diyerek adeta bir ince sitem etti.

Turgutlu AK Parti ilçe başkanı Mürşit Gedizli ve ekibine bu süreçte başarılar diliyor kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Turgutlu kamuoyunu ve siyasileri her daim gözlemlemeye takip etmeye devam edeceğiz yazılarımızda ve haberlerimizde her daim doğrunun yanında eğrinin karşısında haber kasaba ailesi olarak yer alacak tarafsız ve ilkeli olacağız.Bir dahaki; yazımda görüşmek dileği ile hoşça ve sevgiyle kalın.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları