Turgutlu kaderine terkedilmiş derken şaka yapmıyordum? - Haşim Karataş

Turgutlu kaderine terkedilmiş derken şaka yapmıyordum?


Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 10.09.2017 tarihinde Savcılık Makamına şahsıma yönelik yapmış olduğu suç duyurusuna sebep olarak gösterilen Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin su zammına yönelik yapmış olduğum haklı eleştiriler doğrultusunda olduğunu öğrenmiş ve ifadeye çağrıldığımda sosyal medya hesaplarımın kurum avukatları ve çalışanları tarafından tarandığını ve incelendiğini kurum ile ilgili paylaşımlarımın savcılık dosyasına eklendiğini görmüştüm.

‘’ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR’’

Savcılık Makamı haklı sebeple bir vatandaş olarak kendi sosyal medya hesaplarımdan yapmış olduğum eleştiriyi haklı sebep olarak görmüş ve Kovuşturmaya Yer Yoktur Kararı vermişti. Demem o ki 2017 yılında yapmış olduğum eleştiriler ve su zammı ile ilgili eleştirilerimin bu gün ne kadar haklı sebeple yapıldığı ve kamuoyunu ilgilendiren ve vatandaşımızın mağdur edilmemesi gerektiği ile ilgili yazılarım ve söylemlerimin doğruluğunu bugün bir kez daha görmüş bulunuyorum.

Bu sebeple söz konusu kurum ve yöneticilerine nacizane tavsiyem vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeleri sıkıntılarını çözmeleri ve yapılan zamlara bir çare üretim zamları geri çeklemeleridir. Bugün bir vatandaşın yaptığı paylaşımı ve paylaşmış olduğu faturayı gördüğümde hiç şaşırmadan ben söylemiştim diyesim geldi.

İşte bir vatandaşın kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu o paylaşım ve vatandaşların mağduriyetlerini ortaya koyan fatura..

Son dönemlerde neredeyse bütün tüketim kalemlerine gelen zamlara tepki gösteren vatandaşlar, zamların önüne geçilmesini istediler.Elektrik, su, doğalgaz, benzin gıda gibi birçok tüketim malzemesinde üst üste gelen zamlar, başta asgari ücretle çalışan vatandaşlar olmak üzere toplumun tamamını ciddi şekilde olumsuz etkiliyor.İfadeleri yer alıyor.

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!