Haşim Karataş

Turgutlu'da yine bir belediye başkan yardımcısı daha gündeme oturdu

Haşim Karataş

Turgutlu’da belediye’ye 500 bin TL borç veren belediye başkan yardımcısı’ndan sonra, Yine bir başka belediye başkan yardımcısının daha Turgutlu gündemine oturması vatandaşlarda şaşkınlık yarattı.

Turgutlu’da yerel seçimlerden kısa bir süre sonra gündem konusu haline gelen ve  sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini alan konu ‘’Turgutlu Belediyesine 500 bin TL borç veren belediye başkan yardımcısıydı.

Daha 500 bin TL olayının üzeri kapanmadan ve tam anlamıyla açıklığa kavuşturulmadan gündemini meşgul eden bir başka konu ortaya çıktı.

Gündemi meşgul eden bu konu ergenekon mahallesinden bir rant elde edildiği iddiası bu iddianın geçtiğimiz günlerde gündemi meşgul eden 500 bin TL olayını bastıracağı görülüyor.

Turgutlu’da bu olayı duyan vatandaşların bu konuda büyük endişelerinin olduğu gözlerden kaçmadı vatandaşlar kendi aralarında konuşurlarken bu gibi olayların gündeme gelmesinden duydukları rahatsızlıkları dile getirirken böyle bir şeyin olması durumunda verilen yetkinin geri alınmasının kaçınılmaz olacağı söylentiler arasında daha şimdiden yerini aldığı görüldü.

İddialar, bu elde edildiği söylenen iligili ranttan bir tane belediye başkan yardımcısı olmak üzere 2 kişinin daha faydalandığı söylentiler arasında ayrıca adı geçen başkan yardımcısının kendi payına düşen miktarı İzmir'de elden aldığı alınan paranın yardım kılıfına sokulduğu ortaya atılan iddialar arasında,

Ergenekon mahallesinden böyle bir para alındımı alındıysa hangi amaçla neye dayanılarak alındı yok alınmadıysa ve böyle bir durum söz konusu değilse sadece iddia dan ve dedikodu dan başka bir şey değilse ilgililerin Turgutlu halkını bu konuda bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Bu tarz olayların herkesi derin bir endişeye sevk ettiği aşikar.

İddialar Ergenekon Mahallesi’nde bir rand elde edildiği hususu ve bu iddiaların uzun bir süre gündemi meşgul edeceği görülüyor.

Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışımız gereği konuyla ilgili  ilerleyen günlerde edindiğimiz ve edinecek oladuğumuz bilgileri siz Turgutlu halkıyla paylaşacağız

Devamı bir daha ki; Yazımda sizlerle olacak…

Selam ile..

Yazarın Diğer Yazıları