• Haberler
  • Gündem
  • Yılmaz Tuna, Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Selendi İlçe Temsilcisi Oldu

Yılmaz Tuna, Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Selendi İlçe Temsilcisi Oldu

SELENDİ (AA)** - Anadolu Ajansı Muhabiri Yılmaz Tuna, Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti’ne yaptığı üyelik başvurusunun kabul edilmesinin ardından Cemiyetin Selendi İlçe Temsilciliği görevine atandı.

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada, Yılmaz Tuna’nın üyelik başvurusunun değerlendirilerek kabul edildiği ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü Bilgi Sistemi’ne kaydedildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, Tuna’nın Selendi İlçe Temsilciliği görevine atanmasının Cemiyet için önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Yılmaz Tuna, atanmasının ardından Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Basın Sözcüsü Haşim Karataş yaptığı açıklamada, "Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti’ne Yılmaz Tuna’nın katılmasından ve Selendi’de temsilcilik görevini üstlenmesinden büyük mutluluk duyuyorum. Mesleğimizin gerektirdiği ilkeler doğrultusunda çalışarak, Selendi’de gazeteciliği en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yoktur. Başarılar diliyorum" dedi.

Gazeteciler ve İletişimciler Cemiyeti Başkanı Hakan Özen de yaptığı açıklamada, Yılmaz Tuna’nın atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yılmaz Tuna’nın deneyimi ve yetkinliği ile Cemiyetimize değer katacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Tuna, Selendi temsilciliği kendisine tebliğ edildikten sonra duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevini en iyi şekilde yapacağını ifade etti ve cemiyete ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Yılmaz Tuna’nın atanması, Selendi’deki medya ve iletişim camiası tarafından da olumlu karşılandı.

 

Bakmadan Geçme