Başkan Çetin Akın'dan Mevlid Kandili Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mevlid Kandili'nin manevi değerinin yüksek olduğunu vurgulayan Başkan Akın, bu özel günün sağlık, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diledi.

Başkan Çetin Akın mesajında şu sözlere yer verdi:

“Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya geldiği mübarek Mevlid Kandili'ni huzur içinde karşılıyoruz. Bu özel gün, birlik ve beraberlik duygularını en yoğun şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyaya huzur, barış ve rahmet getirmiştir. Peygamber Efendimiz (SAV), yaşamı boyunca adaleti, hoşgörüyü, merhameti ve güzel ahlakı ile tüm insanlığa örnek teşkil etmiştir.

Bu anlamlı günde, Peygamberimizin öğretilerini ve davranışlarını dikkate alarak manevi atmosferi en iyi şekilde değerlendirmeli, insanlığın huzuru ve mutluluğu için öğütlerini, davranışlarını, adaletini, merhametini ve hoşgörüsünü yaşamlarımıza yansıtmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu maneviyat dolu gecenin sağlık, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyor, Mevlid Kandili'nin İslam âlemi ve dünya coğrafyası için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Bakmadan Geçme