Magazin

Magazin Haberleri

Çocuklar Tiyatroyla Buluştu

Turgutlu’nun Kurtuluş Coşkusu Gülben Ergen Konseriyle Taçlandı

Turgutlu, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin son gününü ve Turgutlu’nun kurtuluşunun 99. yıl dönümünü Gülben Ergen konseriyle kutladı.

Yeni evlenecek olan çiftlere mutfak dekorasyon tüyoları

az sezonunun başlaması ve yasakların kalkmasıyla yeni evlenen çiftleri tatlı bir telaş sardı. Kısa zamanda mutfağını yenilemek isteyenlere hayat kurtaran öneriler sunan Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, mutfak dekorasyonunda aileye katılacak çocukların da unutulmaması gerektiğini öneriyor

Anlı: Keşke Biraz Kendi Çocuğunuzu Eğitseydiniz

Müge Anlı'da bir süredir ölümü şüpheli bulunan Aleyna Çakır’ın olayı araştırılıyor. Genç kızın ses kayıtlarının ortaya çıkması soruşturmanın seyrini değişmişti. Şimdi ise, Çakır'ın ölümüne dair bugün yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Cemre Cansaatçi yine Turgutlu’nun adını sinema dünyasına duyurdu

HaberKasaba.com’un haber sponsoru olduğu Sinema filmlerinde son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Cemre Cansaatçi hedeflerinin ve hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyor. Genç oyuncumuza başarılarının devamını diliyoruz.

Güney Koreli şefler ve Türk öğrenciler aynı mutfakta buluştu

Güney Kore'de 10-15 Şubat tarihinde yapılacak Türk Mutfağı Haftası öncesi Güney Kore'nin yemeklerini tanıtmak amacıyla dün İstanbul'a gelen Seung Wook Shim ve Sang Kuk An, Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileriyle mutfağa girerek, bin yıllık geleneksel yemeklerini yaptı. Yemekler, Güney Kore'ye özgü meze ve soslarla servis edildi. Yapılan yemeklerin tadımı için düzenlenen organizasyona, Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jessy Yeunju Jang, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, BAU Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.

23 yıla 500 şarkılık repertuvar ve 4 enstrüman sığdırdı

23 yaşındaki bestekar ve pop-rock müziği sanatçısı Gökberk Arslan, 500 şarkılık repertuvara sahip ve 4 enstrüman çalıyor.

Cumhuriyet coşkusu Turgutlu’da Merve Özbey konseriyle taçlandırıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Turgutlu’da Atatürk ve Türk bayraklarıyla gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından Merve Özbey konseriyle taçlandırıldı.

Toplam 37 haber.