Bekir Başevirgen'den 30 Ağustos Coşkusu: 'Bu Zafer, Bu Gurur Ulusumuzun!

Manisa –** Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 28. Dönem Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Turgutlu'da düzenlenen Fener Alayı etkinliğine katıldı. Kadın, erkek, genç ve yaşlı binlerce Turgutlulu'nun katıldığı bu coşkulu yürüyüşte Başevirgen, vatandaşlarla birlikte bayram sevincini paylaştı.

Başevirgen, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, "Kadını erkeği, genci yaşlısıyla bayramımızı coşkuyla kutluyoruz! Bu zafer, bu gurur ulusumuzun!" ifadelerini kullandı. Fener Alayı boyunca vatandaşlarla yan yana yürüyen Başevirgen, Turgutlu halkının zafer coşkusunu büyük bir heyecanla yaşadığını belirtti.

Başevirgen, yürüyüş sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bu özel yürüyüşte bizimle olan herkese sonsuz teşekkürler! Muhteşemsin Turgutlu!” diyerek, etkinliğe katılan herkese minnettar olduğunu dile getirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen Fener Alayı, Turgutlu'da büyük bir coşkuyla kutlandı ve milletin zaferinin gururu bir kez daha hatırlandı.

Bakmadan Geçme