Bülent Ayhan, Turgutlu'da muhtarları kahvaltıda bir araya geldi

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimİ beklenirken başkanlığa adaylığını duyuran Bülent Ayhan, Muhtarlar derneği öncülüğünde ilçedeki muhtarları Bulvar Fırını'nda düzenlediği kahvaltıda ağırladı.

Toplantıya Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Gürel'in yanı sıra ilçedeki 61 mahallenin muhtarı katıldı. Bülent Ayhan, düzenlediği kahvaltı proğramında basın mensuplarına çıklamada bulundu.

Ayhan toplantıda mahallelerin sorunlarını, muhtarların talep ve dileklerini dinleyerek hizmetlerin çözümü noktasında bir yol haritası çizeceklerini ifade etti. Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Adayı Bülent Ayhan, dayanışmayı güçlendirmeyi ve yerel yönetimle iş birliğini artırmayı amaçladığını dile getirdi.

Ayhan kahvaltıda yaptığı açıklamada, “Esnaf Kefalet seçimi için aday oldum. Ben ve ekibim seçildiği takdirde de Onursal Başkanımız Hasan Hüseyin Coşkun ile birlikte olmak kaydıyla, esnaflarımızdan kesilen paralarla bir tane düğün salonu yapmak istiyoruz. Düğün salonunda da esnafımıza cüzi rakamlarla hizmet vereceğiz. Bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizim bu işi en iyi şekilde yürüteceğimizden hiçbirinizin şüphesi olmasın. 19 Ekim Muhtarlar Gününüz de tekrardan kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Bülent Ayhan, düzenlediği kahvaltı proğramında Haber Kasaba Gazetesi'ne açıklamada bulundu.

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Turgutlu'da daha aktif çalışılması gerektiğini ifade etti. Ayhan, "Tüm Turgutlu esnaf ve sanatkarlarına özellikle Turgutlu Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinin değerli ortaklarına gönülden sesleniyorum. İnşallah sizlerin desteği ile bu görev bize nasip olacaktır. Tüm ortaklarımız ile kooperatifimize sahip çıkacağız umuyorum ki tüm ortaklarımız bunun bilimci ile seçim günü gereğini yapacak ve kooperatifimizin makus talihini yenmemizde bize yardımcı olacaktır"

Seçildiğimizde üyelerimizden yapılan kesintiler ile Turgutlu'da üyelerin kullanımında olacak olan bir düğün salonu yapmayı hedefliyoruz. Katılşımcılara ve basın mensuplarına teşekkür eden Ayhan, adaylığı sürecince esnaflardan ve muhtarlardan üyelerden destek istedi.

Bakmadan Geçme