Bülent Osman Osmanağaoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Genel Sekreteri oldu

Yeniden Refah Partisi, MKYK Üyesi Bülent Osman Osmanağaoğlu, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın önerisiyle Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerine getirildi.

Osmanağaoğlu,

1964 yılında Ağrı'nın Tutak ilçesinde dünyaya gelen Bülent Osman Osmanağaoğlu, ilkokul ve ortaokul eğitimini ilçesinde tamamladıktan sonra lise ve yüksek öğrenimini Erzurum'da sürdürdü. Ticaretle ilgilenmeye başladığı yıllarda, siyasi kariyerine Refah Partisi'nde İlçe Başkanlığı yaparak adım attı. Daha sonra Fazilet Partisi İl Başkan Yardımcılığı ve Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2004 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Tutak Belediye Başkanı seçilen Osmanağaoğlu, bu başarısını 2009 seçimlerinde de tekrar ederek sürdürdü ve Tutak tarihine üst üste iki dönem seçilen ilk Belediye Başkanı olarak geçti.

Belediye başkanlığı döneminde, Mahalli İdareler Dernekleri, Ağrı Gazeteciler Derneği ve Ankara Mebus Gazetesi tarafından "Yılın Belediye Başkanı" ödülü ile onurlandırıldı. Ayrıca, Ağrı-Kars-Iğdır-Ardahan Serhat İlleri Kalkınma Ajansı'nın Kurul Başkanlığı görevini de başarıyla yürüttü.

Bakmadan Geçme