Eski Ülkü Ocakları Başkanı Halil Sarıtepe Toprağa Verildi

TURGUTLU - İlçenin tanınmış simalarından ve Turgutlu Ülkü Ocakları geçmiş dönem başkanlarından Halil Sarıtepe (51), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İki çocuk babası Halil Sarıtepe'nin ani vefatı ailesini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu.

Haber: Haşim KARATAŞ

Halil Sarıtepe'nin cenazesi, bugün Subaşı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Törene katılanlar arasında Sarıtepe'nin ailesi, yakınları, dostları ve sevenleri vardı. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 23. dönem Manisa milletvekili Ahmet Orhan, MHP ilçe başkanı Halil Konuş, Turgutlu Ülkü Ocakları başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı ve Sarıtepe'nin yaşamı boyunca yaptığı hizmetler, Ülkü Ocakları'ndaki çalışmaları ve Turgutlu'ya katkıları anıldı. Halil Sarıtepe'nin yakın arkadaşları ve dava arkadaşları, onunla ilgili anılarını paylaştı ve duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Sarıtepe, Turgutlu'da Ülkü Ocakları başkanlığı yaptığı dönem boyunca gençlerin yetişmesine katkıda bulunmuş ve toplumsal olaylarda aktif rol almış bir isim olarak tanınıyordu. Cenazeye katılanlar, Sarıtepe'nin yokluğunun derin bir boşluk yaratacağını ifade ettiler.

Yeni mezarlıkta yapılan defin işlemleri sırasında dualar okundu ve Sarıtepe'nin ruhuna rahmet dilendi. Törene katılanlar, Sarıtepe'nin ailesine taziyelerini ileterek onlara sabır diledi.

Halil Sarıtepe'nin vefatı, Turgutlu'da büyük bir üzüntü yaratmış olup, onun anısı, yaptığı hizmetlerle daima yaşatılacak.

Bakmadan Geçme