Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi'nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene katılan Kaymakam Selami Kapankaya, öğrencilere destek olan akademisyenlere ve ailelere teşekkür ederek, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Kaymakam Kapankaya'nın konuşması ile devam etti. Kapankaya, törende bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bu önemli günde burada olmaktan ve mezun olan öğrencilerimizin sevincini paylaşmaktan gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen değerli akademisyenlerimize ve gençlerimize desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Törende, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Katılımcılar arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve Rektör Yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Demir ve Dekan Yardımcıları, Turgutlu MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Fadıl Soykök ve Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, akademisyenler, öğrenciler ve aileler de yer aldı.

Mezuniyet töreni, mühendis andının okunması ve öğrencilerin kep atma töreni ile sona erdi. Bu anlamlı gün, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz anlarla dolu bir şekilde tamamlandı.

Bakmadan Geçme