Selçuk Bayraktar'dan, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara'ya Anlamlı Mektup

Türkiye'nin ilk milli S/İHA sistemlerinin ve ilk milli insansız savaş uçağımız Bayraktar KIZILELMA'nın mimarı olan Selçuk Bayraktar'dan Belediye Başkanı Erkan Kara'ya anlamlı bir mektup geldi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı, Teknoloji Lideri (CTO)T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Belediye Başkanı Erkan Kara'ya gönderdiği anlamlı mektupta, “ Milli Mücadelede destan yazan Demirci Akıncıları'nın torunları olan kıymetli Demirci halkına en içten selamlarını “ iletti.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar mektubunda şu ifadelere yer verdi “ Tarafıma iletmiş olduğunuz hediye için teşekkürlerimi sunarım. Bu nazik jestinize karşılık olarak bende size küçük bir hediye gönderiyorum. Güzel Egemizin şirin ilçesi Demirci halkı için yürüttüğünüz çalışmalarda başarılar diliyorum. Bu vesileyle milli mücadelede destan yazan Demirci Akıncıları'nın torunları olan kıymetli Demirci halkına en içten selamlarımı iletiyorum “dedi.

BAŞKAN ERKAN KARA'DAN, BAYRAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK BAYRAKTAR'A TEŞEKKÜR

Başkan Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Milli Teknoloji Hamlesinin Bayraktarı, Teknoloji Lideri, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a şahsım ve ilçem adına göndermiş olduğu anlamlı mektuptan dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemiz için ve gençlerimizin ufkunu açma noktasında yapmış olduğu çalışmaların devamını yürekten diliyorum. Demirci olarak kendisine çalışmalarında sonsuz başarılar temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme