Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kızının Nikahını Kıydı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kızı Gülce Akın ve damadı Nazım'ın düğün töreninde nikahlarını kıydı. Düğün, 5 Temmuz akşamı Turgutlu'da düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene, çok sayıda davetli katıldı ve bu özel gün, renkli ve duygusal anlara sahne oldu.

Başkan Akın, nikah töreninde yaptığı konuşmada, "En mutlu günümüz... Biricik kızım Gülce'm ile Nazım evladımızın düğün törenini gerçekleştirdik. Çocuklarıma bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan, bu mutlu günde yanında olan herkese teşekkür etti ve şunları ekledi: “Düğün merasimlerine iştirak eden; bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli şahitlerimize, dostlarımıza ve sevdiklerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

Tören, çiftin yakın aile üyeleri ve arkadaşlarının yanı sıra, siyasi ve iş dünyasından da birçok önemli ismi ağırladı. Nikah töreni sonrası, konuklar genç çifte tebriklerini ilettiler ve mutluluk dileklerinde bulundular. Düğün, canlı müzik eşliğinde danslar ve eğlencelerle devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Başkan Akın ve eşi, konuklarla yakından ilgilendi ve düğün pastasını keserek çocuklarına mutluluk temennisinde bulundular. Düğün pastasının kesilmesinin ardından, konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi ve bu özel günün tadını çıkardı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, düğün töreninde yaptığı açıklamalarla ailelerin bir araya gelmesinin önemine vurgu yaparak, “Bu özel günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için her şeyden önemli. Onların bu özel gününü birlikte kutlamak büyük bir onur” dedi.

Turgutlu halkı tarafından da büyük ilgi gören düğün töreni, yerel basında geniş yer buldu ve sosyal medyada da birçok kişi tarafından paylaşıldı. Başkan Akın ve ailesi, bu mutlu günün anılarını uzun süre saklayacaklarını belirterek, yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.

Bakmadan Geçme