Turgutlu Belediyesi Yeni Dönem Kültür Kursları Kayıtları Başlıyor

Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde çocuk ve yetişkinlere yönelik açılan resim, tiyatro, piyano ve el sanatları kurslarına kayıtlar başlıyor.

Düzenlediği kurslarla her yaştan Turgutlulu'yu kültür, sanat ve spor aktiviteleri ile buluşturan Turgutlu Belediyesi, çocuk ve yetişkinlere özel yeni dönem kurslarını açıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurslarda resim, tiyatro, piyano ve el sanatları eğitimi verilecek. Kayıtlar, Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak. Kurslar hakkında detaylı bilgi AKM'den alınabilir.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi yeni yüzlerini arıyor

Birçok başarılı oyunu tiyatro izleyicisiyle buluşturan Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Ekibi ise, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Turgutlu Belediye Tiyatrosu, bu kapsamda 2024-2025 sezonu için yeni yüzlerini arıyor. 10-30 yaş arasının olduğu başvurular, Atatürk Kültür Merkezinin Facebook, İnstagram hesaplarından mesaj yoluyla ve AKM'den yapılabilecek.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Her yaştan vatandaşımızın kaliteli vakit geçirebileceği kültür kurslarımıza kayıtlarımız başlıyor. Resim, piyano, tiyatro ve el sanatları branşlarına kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Atatürk Kültür Merkezimize gelmeleri yeterlidir” dedi.

Bakmadan Geçme