Turgutlu'da Oda Başkanlarından Gediz Elektriğe Tepki (Videolu Haber)

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son günlerde yaşanan elektrik kesintileri, Turgutlu'da esnaf ve vatandaşları canından bezdirdi. Esnaflar adına oda başkanları, Gediz Elektrik önünde bir araya gelerek bir açıklama yaptı.

Oda Başkanlarının Açıklaması:

Tenekeciler Odası Başkanı Faruk Ulaş, oda başkanları adına şu açıklamayı okudu:

"Son günlerde ilçemizde yaşanan elektrik kesintileri, esnaf ve sanatkarlarımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Her türlü sorumluluğunu yerine getiren esnaflarımız, kesintisiz hizmet beklemektedir. Elektrik faturasını zamanında ödeyemeyen esnaflarımız bedel öderken, esnaflarımızı mağdur eden Gediz Elektrik hiçbir bedel ödememesi çok manidardır. Esnaflarımız ve biz oda başkanları Turgutlu'da bir muhatap bulamıyoruz. Turgutlu Gediz Elektrik AŞ.'de ekip ve ekipmanlar yetersizdir. Esnaflarımızın iş yerlerinde birçok ürün bozulmakta ve maddi zararlarla karşılaşılmaktadır. Bir an önce bu düzensizliğe son verilmelidir. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın mağduriyetleri telafi edilmelidir. Yaşlı ve rahatsız vatandaşlarımız yetkililer tarafından dışarı çıkılmaması konusunda uyarılırken, evde sıcakta bunalıma itilmektedir. Bayram yaklaşırken, iş yapacak esnafımız mağdur olmaktadır.

Elektrik, su, doğalgaz gibi temel ihtiyacı karşılayan firmaların özelleştirilmesinin ne kadar yanlış olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Daha fazla mağduriyetin oluşmaması için yetkili tüm kurum ve kuruluşları göreve davet ediyoruz."

Bu açıklamayla birlikte, esnaf ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve elektrik kesintilerinin sona erdirilmesi çağrısında bulunuldu.

Gediz elektirik açıklaması yapıldıktan sonra diğer oda başkanlarıda tepkilerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme