VATANDAŞIMIZA HİZMET ETMEK SUÇ MU?

MASKİ Genel Müdürlüğümüz, 1.400.000 nüfuslu ilimizde 578 bin 820 aboneye hizmet vermektedir. Manisa genelinde 168 bin 259 akıllı sayaç abonemiz...

MASKİ Genel Müdürlüğümüz, 1.400.000 nüfuslu ilimizde 578 bin 820 aboneye hizmet vermektedir. Manisa genelinde 168 bin 259 akıllı sayaç abonemiz bulunmaktadır. Akıllı sayaç kullanan abonelerimizin sadece 224'ü mekanik sayaca geçmek için Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat etmiştir. Bu başvurular sonucu, Tüketici Hakem Heyeti kararlarının 18'i idaremiz lehine olup, 19'u da aleyhimize sonuçlanmıştır. Bununla birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne değişim için başvuran abonelerimizin bir kısmı da bu taleplerinden vazgeçerek akıllı sayaç kullanımına devam etmek için idaremize dilekçe vermişlerdir. Sayılardan da anlaşılacağı üzere 17 ilçemizde akıllı sayaç kullanan abonelerimizin neredeyse tamamı bu hizmetimizden memnundur.

MASKİ Genel Müdürlüğü olarak uygulamaya aldığımız akıllı sayaçlar ile hem Manisamıza hem de ülkemize hizmet etmek suç mu?

Akıllı sayaçlar sayesinde kaçak su kullanımının önüne geçmek suç mu?

Evlerinde musluğu açık kalan veya tesisatında kaçak olan vatandaşımızın suyunun, akıllı sayaçlar sayesinde otomatik olarak kapatılarak maddi zarar görmesini engellemek suç mu?

Suyu yüzde 10 daha ucuza vatandaşımıza temin etmek suç mu?

‘Yalnız Değilsiniz' projemiz ile akıllı sayaç kullanan bin 90 yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşımızın evlerine kadar hizmet götürmek suç mu?

Vatandaşımızı su faturasından ve ödeme kuyruğundan kurtarmak suç mu?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını ortadan kaldırmak suç mu?

Mekanik sayaçlardaki gibi depozito ücreti alınmadan sadece sayaç bedelini 18 eşit taksitte ödenmesi suç mu?

Vatandaşımızın harcayacağı suyun kontrolünü kendisine vermek suç mu?

Su sayaçları tamir ve ayar istasyonumuzda vatandaşımızın arızalanan sayaçlarını hızlı bir şekilde tamir etmek suç mu?

10. Bina tesisatlarından kaynaklanan yabancı maddelerin akıllı sayaçlarda bulunan filtre yardımıyla önlenmesi suç mu?

Bakmadan Geçme