• Haberler
  • HABERİMİZ SONRASI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İNCELEMELERDE BULUNDU

HABERİMİZ SONRASI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İNCELEMELERDE BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde, Turgutlu Atatürk Mahallesi Küme evlerinde ikamet eden vatandaşlar, Tarlaların arasından gelen atık suyun kokusundan dolayı mağdur olduklarını belirterek duruma tepki gösterdi diyerek bir haber yapmış sonrasında ise bu gün Manisa Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yetkileri şikayetleri değerlendirmek için olay yerinde incelemelerde bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
HABERİMİZ SONRASI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İNCELEMELERDE BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde, Turgutlu Atatürk Mahallesi Küme evlerinde  ikamet eden vatandaşlar, Tarlaların arasından gelen atık suyun kokusundan dolayı mağdur olduklarını belirterek duruma tepki gösterdi diyerek bir haber yapmış sonrasında ise bu gün Manisa Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yetkileri şikayetleri değerlendirmek için olay yerinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günşlerde Haber merkezimize gelen ihbarı değerendirdik ve olay yerine giderek vatandaşlar ile birlikte konununmahiyetini öğrenip haberleştirdik. Turgutlu’nun Atatürk Mahallesi Küme evlerinde  ikamet eden vatandaşlar, şikayetlerini sesli ve görüntülü olarak dile geirdi.

Vatandaşlar tarlaların arasından gelen atık suyun kokusundan dolayı mağdur olduklarını belirterek duruma tepki göstermişlerdi. Yaşanan durumdan rahatsız olduklarını belirten Tarla sahiplerinden, Ertan Ertemel;’’Bura da ailecek yaşıyoruz. Çocuklarımız kokudan duramıyor. Ne yattığımızı, Nede kalktığımızı biliyoruz kokudan. Yetkileri defalarca geldiler.Yetkililer kendileri bile kokudan duramadı ve kaçtılar. Lağım suları bahçemize kadar geliyor. Buraya köprü yapıldı.10 gün sonra köprüyü söktüler.Yağmur yağdığı zaman köprüden geçemiyoruz. Yetkililerin biran önce  bu akan suya çare bulmasını istiyoruz.’’diye konuştu. Bir başka tarla sahibi olan Arif  Erbey,’’Bu memlekette bizlere yapılan muamele,Suriyelilere yapılmıyor.’’ diyerek tepkisini dile getirmişti.

Bugün Manisa Çecre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri olay yerinde incelemelerde bulundu ve vatandaşın şikayetini değerlendirdi.Yetkililer en kısa sürede sorunun çözüme kavuşması adına elinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Haber: Haşim KARATAŞ

Bakmadan Geçme