Aslı Aktaş

Sesimizi duyan ilçe emniyet müdürümüze teşekkür

Aslı Aktaş

Sesimi duyurabilmek fikirlerimi ortaya koyabilmek için çıktığım bu yolda bu kadar hızlı sonuç alabilmek öncelikle umut sonrasında gurur verici bir olay.

Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığım "Devrim mi? İşgal mi?"adlı yazımda bahsettiğim kaldırım işgali ve tek şerit park yasası ile ilgili konuda bahsi geçen piyaleoğlu caddesi üzerindeki polis karakolu ve çevresin deki trafik ve park yolu ile ilgili soruna derhal müdahale edilmesi bizim için gurur verici bir olay.

İlçe emniyet müdürümüz sayın Volkan Parıldar şahsımı bizzat arayarak yazılarımızı okuduğunu bunları eleştiri değil destek olarak gördüğünü ve konuya dair yapmış olduğu müdahaleleri anlattı.

Kendisine buradan da teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu hassasiyeti umuyorum ki tüm eleştiri yaptığın görüş bildirdiğini ve mağdur olduğum mercilere de örnek olabilirler.

Hiçbir kuruma ve şahsa direk hedef alarak sadece eleştiri yapmak için yazı yazmadığımız da tekrar hatırlatmak isterim.

İlgili kurumlarımız ve idarecilerimizin hassasiyetle olaylara ve bizlere ve olaylara yaklaşmış olmaları herkesi olduğu gibi beni de memnun ettiği gibi mutlu ediyor. Hep birlikte el ele Kasaba'mızı güzelleştirmek için taşın altına elimizi koymaqmız gereklidir diyorum ve böyle düşünüyorum.

Bir kez daha olaylara ve Turgutlu halkına hassasiyetle yaklaşan İlçe Emniyet Müdürmüze teşekkür ediyorum.

Yaklaşan yerel seçimler ile birlikte umudumuz da çoğalıyor.

Ne güzel ki hala işini hakkıyla yapabilen insanlar var.

Karşımızda yüreğimizi umut ve sevgi ile yeniden aydınlatan müdürüm sağ olasın.

30 Ekim 2018 Tarihinde kaleme aldığım yazımda ifade ettiğim gibi,  Eski SSK binası yeri yıllar dır boş değerlendirilmek için hala ne bekleniyor. Acaba yeni yapılan yollardaki park cepleri ne kadar amacına uygun hizmet ediyor tartışılır. ifadelerine yer vermiştim. 

Gördüm ki bugün Turgtulu'da bazı yerel basın ve yayın organlarının bu konuda haberler yaptığına tanıklık ediyoruz.Bir kez daha yazılarımızla IŞIK olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Haber Kasaba Gazetesi ailesine ve genel yayın yönetmenine bizlere ve bana bu imkanı tanıdığı sesimizi duyurma konusunda öncülük ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgili Turgutlulu hemşerilerim ben şehirimizin ve insanlarının en güzeline ve en konforlu hizmete layık olduklarını düşünenlerdenim bir anne olarak ve bir Kasabalı olarak bunu temenni etmek en doğal hakkımdır mantığı ile yazılarımı ve söylemlerimi bu yönde tayin ediyorum. 

Sizlerin sesi olmaya ve Turgutlu'muz için en güzelini en iyisini istemeye yanlışlara yanlış doğrulara doğru demeye devam edeceğime söz veriyorum.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları